FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Žok Ljutomer.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe OK Luka Koper.

Fotografija osebe OK Prevalje.

 

 

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

 

 

 

 

 

Sezona 2019-2020

V srednjeevropskem pokalu MEVZA vodita trenutno slovenska predstavnika Calcit Volley in Nova KBM Branik. Obe ekipi sta minivi vikend vklnjižili novi znami in utrdili vodstvo.

 Prve so igrale odbojkarice Calcit Volley, ki so doma gostile ekipo UOK Banjaluka Volley in bile s 3:1 (25:18, 25:19, 30:32, 25:18) boljše od ekipe iz Bosne. Kamničanke so bile praktično boljše v vseh elementih igre. Najučinkovitejši sta bili Katja Mihalinec z 20 točkami ter Aa Marija Vovk, ki jih je dodala 19. Od petih asov Calcitovk je Mihalinčeva prispevala kar 3. 

Nova KBM Branik je gostila ekipo Gen I Volley. Tekma srednjeevropske lige je bila sočasno tudi derbi 1A.lige in je štela tudi za državno prvenstvo. Bankirke so bile tokrat zelo prepričljive in goriške strele odpravile glatko s 3:0 (25:13, 25:21, 25:17). V domači vrsti so imeli kar štiri igralke, ki so dosegle dvomestno število točk. Najučinkovitejše je bila tokrat mlada Lorena Lorber Fijok, ki je dosegla 14 točk. Po 11 pa so jih dodale še Maja Košenina, Anita Sobočan in Ela Pintar, ki je prispevala tudi 2 od treh domačih asov. Najučinkovitejša goriška strela je bila tokrat Mirta Velikonja Grbač z 10 točkami. Kovač Sara in Ferlinc Nuša sta jih dodali po 6. 

Edina neporažena ekipa srednjeevropske lige je Calcit Volley, ki vodi z 12 točkami. Nova KBM Branik jim sledi z 9 točkami na tabeli. Sledijo ŽOK Bimal-Jedinstvo (6), HAOK Maldost Zagreb (3), Gen I Volley (3), HOK Kaštela (2) in UOK Banjalika Volley (1).

MEVZA1

V naslednjem krogu bodo Bankirke gostovače pri ŽOK Bimal Jedinstvo BRČKO. Goriške strele bodo doma gostile ekipo HOK Kaštela. Kamničanke bodo v naslednjem, 5.krogu tega tekmovanja, proste. Še tretji par petega kroga pa je UOK Banjaluka Volley in HOK Mladost Zagreb.

Znani pari četrfinala pokala See more details
Šempetranke gladko do evropske zmage See more details
Ščuka in Pogačar tekmici v Seria A1   See more details
Slovenija v kvalifikacije z Italijo See more details