FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Žok Ljutomer.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe OK Luka Koper.

Fotografija osebe OK Prevalje.

 

 

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

 

 

 

 

 

Sezona 2019-2020

Fillotrano -  Palazzetto Dello Sport Ezio Triccoli , gledalcev 1.400, sodnika: Umberto Zanussi, Massimo Florian 

 V najmočnejši ligi v Evropi, Seria A1 Femminile, sta bili danes nasprotnici dve reprezentantki Slovenije Eva Pogačar (#2 Lardini Fillotrano) in Lana Ščuka (#12 Epui Pomi Casalmaggiore). 

Po sezoni 2015-2016, ko sta bili v seriji A1 nasprtinici Eva Mori in Lana Ščuka, tedaj Modena in Bergamo se je danes unovič ponovila zgodovina, da sta bili dve slovenski reprezentantki nasprotnici na tekmi najmočneksše lige v Evropi.  

V Filottranu sta v 5.krogu Seria A1 Femmile na parket stopili ekipi Lardini Fillotrano in Epui Pomi Casalmaggiore. Izenačena tekma, v kateri so odločale malenkosti se je na koncu obrnila v prid gostij, ki so zmagale s 0:3 (23:25, 18:25, 25:27). V domači ekipi sta tokrat istopali Laura Partenio in Anna Nicoletti, ki sta dosegli po  18 točk. V vrstah gostij pa je ob Kenia Carcaces vnovič odlično odigrala tudi Lana Ščuka. Obe sta k zmagi prispevali po 12 točk in 1 as. 

V napeti končnici, zadnnjega niza, kjer so domačinke vodile s 23:21 je Lana z varanjem in dobrim napadom priključila na 23:23. V samem zaključku pa je po 25:25 z vnvičnim varanjem priigrala vodstvo svoji ekipi. Nato je z dobrim servisom onemogočila močan napad domačega Fillotrana, kar je bil povod v uspešno zaključen napad soigralke Kenia Carcaces.

Evin Lardini Fillotrano ima v tej sezoni 1 zago in 4 poraze. Lanin Epui Pomi Casalmaggiore pa ima 3 zmage in 2 poraza. V naslednjem krogu bo Eva gostovala pri ekipi Saguella Monza, katere moč je iskusila v lanski sezoni v evropskih klubskih tekmovanjih; Lana pa bo gostovala pri Banca Valsabbina Millenium Brescia.

V izboru kriga Seria A1:  https://www.youtube.com/watch?v=TWUSWlK2AfU (od: 02:20)

 

 

 

 

 

Znani pari četrfinala pokala See more details
Šempetranke gladko do evropske zmage See more details
Ščuka in Pogačar tekmici v Seria A1   See more details
Slovenija v kvalifikacije z Italijo See more details