FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Šempeter v Savinjski doloni - mednarodni turnir

V Šempetru v Savinjski doloini je odbojkarski klub SIP Šempeter pred dnevi uspešno  izvedel TURNIR REGIJ 2020. Komajda so zaključili s turnirjem 12-ih regijskih  ekip, a se že napoveduje nov velik dogodek v izvedbi tega kluba - 6.MEDNARODNI TURNIR V MALI ODBOJKI ZA POKAL SAVINJSKE DOLINE.

Odbojkarski klub Šempeter v Savinsjki dolini, katerega gonilna sila je Sebastjan Cilenšek, vedno znova potrjuje, da je odbojka šport številka 1 v em kraju. Sočasno pa dokazujejo, da je v slogi izjemna moč in energija, s katero se da doseči ogromno.

Po vrstu supešno izvedenih tekmovanj in projektov so med zadnjimi večjimi projekti izven redne tekmovalne sezone letos  v začetku koledarskega leta že izvedli mednarodni turnir v MINI odbojki, ki je bil izjemno dobro obiskan in še bolje izveden.

Za tem so v Šempetru pred dnevi gostili tudi TURNIR REGIJ 2020, tekmovanje regijskih ekip dečkov letnika 2005 in deklic letnika 2006. Tudi ta dvodnevni dogodek, ki pomeni za izkušene Šempetrane še morda največji zalogaj glede logistike in prevozov ekip,  je bil deležen številnih pozitivnih ocen in  pohval sodelujočih in obiskovalcev.

Iz Šempeterskega kluba pa so že tudi sporočili, da bodo 18.04.2020 priredili velik mednarodni turbnir v mali odbojki - 6.MEDNARODNI TURNIR V MALI ODBOJKI ZA POKAL SAVINJSKE DOLINE. Sporočajo, da so prijave na turnir sicer odprte do 20.03.2020 na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., a hkrati tudi opozarjajo, da se prosta mesta zelo, zelo hitro polnijo. 

Napovedujejo, da so trdno odločeni, da presežejo lanskoletne dosežene številke, ko so gostili kar 74 ekip, več kot 850 otrok in odigrali preko 130 tekem v šempetru in v okoliških športnih dvoranah.

Vsi, ki želite biti del tega MEGA športnega dogodka za otroke ne okelvajte, da ne ostanete brez svoje željene rezervacije - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ORGANIZATORJI SPOROČAJO, DA JE ZARADO KORONAVIRUSA TURNIR PRESTAVLJEN. NA PODLAGI SITUACIJE, KI JO BUDNO SPREMLJAJO, BODO SPOROČILI NADOMESTNI TERMIN TURNIRJA. NEKAKO JE ŽELJA, DA SE DOGODEK IZVEDE V MESECU JUNIJU.

 PokalSavinjskeDolineMALA

 

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details