FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

V soboto, 5. 01. 2019 je Odbojkarski klub Sip Šempeter organizirala 2. Odprto prvenstvo v mini odbojki U-11 za deklice in dečke letnik 2008  in mlajše.

V Šempetru, Grižah, Braslovčah je na dvanajstih igriščih tekmovalo 42 ekip iz Slovenije. Skupaj je bilo aktivnih preko 400 mladih odbojkaric in odbojkarjev. Prav vse tekme so se odvijale v duhu fair-playa, zato je bil glavni cilj turnirja s tem že dosežen.  Igrala se je  zelo kakovostna odbojka, nagrajena z bučnim navijanjem staršev in navijačev posameznih ekip. 

Pri deklicah je v konkurenci 30 ekip prvo mesto osvojila ekipa HOTEL MANGART (FORMIS), druga je bila ekipa BRASLOVČE, tretjega mesta pa se je veselila domača ekipa SIP ŠEMPETER.

Pri dečkih je bilo v konkurenci 12. ekip. Zmagovalec turnirja je bila ekipa MARIBOR, druga je bila ekipa FUŽINAR in tretja ekipa BRASLOVČE. Pokale in kolajne sta podelila, predstavnik generalnega pokrovitelja turnirja ISKRA ESV - Boštjan Pražnikar in Matej Sitar iz enote za šport iz ZKŠT Žalec.

Tekme so sodili sodniki DOS ŽALEC in Klubski sodnik OK SIP Šempeter. Sodniki so svoje delo opravili zelo dobro, tako da ni bilo na nobenem igrišču nobenih težav.

V Šempetru so ponovno dokazali, da so  odlični organizatorji in da se ne bojijo nobenega projekta,če pa je le ta podprt s številnimi pokrovitelji in donatorji, katerim se zahvaljujemo za pomoč, je seveda delo še veliko lažje.

Na koncu turnirja se je predsednik obeh Šempetrskih odbojkarskih klubov, Sebastjan Cilenšek vsem udeležencem zahvalil za udeležbo, ter jim čestital za prikazano igro in borbenost in hkrati vse skupaj povabil na 3. Odprto prvenstvo v Mini odbojki 2020«, ki bo prihodnje leto 4.1.2020 oz. 11.1.2020.       

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details