FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

empeter

calcit I

Luka koper 2.krog

1Bliga 2.krog doma Ljutomer

kranj

Calcit II

 

 

 

Sezona 2019-2020

V soboto, 5. 01. 2019 je Odbojkarski klub Sip Šempeter organizirala 2. Odprto prvenstvo v mini odbojki U-11 za deklice in dečke letnik 2008  in mlajše.

V Šempetru, Grižah, Braslovčah je na dvanajstih igriščih tekmovalo 42 ekip iz Slovenije. Skupaj je bilo aktivnih preko 400 mladih odbojkaric in odbojkarjev. Prav vse tekme so se odvijale v duhu fair-playa, zato je bil glavni cilj turnirja s tem že dosežen.  Igrala se je  zelo kakovostna odbojka, nagrajena z bučnim navijanjem staršev in navijačev posameznih ekip. 

Pri deklicah je v konkurenci 30 ekip prvo mesto osvojila ekipa HOTEL MANGART (FORMIS), druga je bila ekipa BRASLOVČE, tretjega mesta pa se je veselila domača ekipa SIP ŠEMPETER.

Pri dečkih je bilo v konkurenci 12. ekip. Zmagovalec turnirja je bila ekipa MARIBOR, druga je bila ekipa FUŽINAR in tretja ekipa BRASLOVČE. Pokale in kolajne sta podelila, predstavnik generalnega pokrovitelja turnirja ISKRA ESV - Boštjan Pražnikar in Matej Sitar iz enote za šport iz ZKŠT Žalec.

Tekme so sodili sodniki DOS ŽALEC in Klubski sodnik OK SIP Šempeter. Sodniki so svoje delo opravili zelo dobro, tako da ni bilo na nobenem igrišču nobenih težav.

V Šempetru so ponovno dokazali, da so  odlični organizatorji in da se ne bojijo nobenega projekta,če pa je le ta podprt s številnimi pokrovitelji in donatorji, katerim se zahvaljujemo za pomoč, je seveda delo še veliko lažje.

Na koncu turnirja se je predsednik obeh Šempetrskih odbojkarskih klubov, Sebastjan Cilenšek vsem udeležencem zahvalil za udeležbo, ter jim čestital za prikazano igro in borbenost in hkrati vse skupaj povabil na 3. Odprto prvenstvo v Mini odbojki 2020«, ki bo prihodnje leto 4.1.2020 oz. 11.1.2020.       

Calcitu tudi drugi derbi nove sezone See more details
Državno prvenstvo pred vrati   See more details
Slovenke obtičale v osmini finala EP       See more details
Izjemen uspeh reprezentance U16 See more details