FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

empeter

calcit I

Luka koper 2.krog

1Bliga 2.krog doma Ljutomer

kranj

Calcit II

 

 

 

Sezona 2019-2020

 Slovenska reprezentanca U16 je na svojem debiju na mednarodnih tekmovanjih v prvem krogu kvalifikacij v slovaškem Puchov-u premagala reprezentanco Hrvaške s 3:0.

Varovanke selektorke Žive Cof so v debiju več kot odlično opravile s sovrstnicami iz sosednje Hrvaške. Sam poteku tekme bi lahko na hitro in precej lajično primerjali s potekom tekme članic v Izraelu. Prvi niz so malde odbojkarice dobile precej zanesljivo s 25:18.  V naslednjem so dodale še nekaj več v svoji igri in niz zaključile zelo prepričljivo na 25:13. Naslednji niz pa so se naše sosede precej dvignile v igri in tako je bil niz vse do konca precej neodločen in ni dopuščal tako eni kot drugi strani enostavne zmage v nizu. Slovenska izbrana vrsta je tudi ta niz usoela odločiti v svojo korits 25:23.

Dobro vzdušje v pripravljalnem obdobju v Mariboru in veliko pozitivne energije, ki so jo v Mariboru širile tudi članice, je očitno zelo pozitivno vplivalo na najmlajšo #sLOVEvolley reprezentanco. 

Jutri, 10.01.2019 ob 15:00, čaka naša dekleta tekma z Izraelom, v kateri po uspehu članic ne bo manjkalo adrenalina in motivacije. Srečno!! 

Calcitu tudi drugi derbi nove sezone See more details
Državno prvenstvo pred vrati   See more details
Slovenke obtičale v osmini finala EP       See more details
Izjemen uspeh reprezentance U16 See more details