FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

DL-Razporedi 2018/19

 Slovenska reprezentanca U16 je na svojem debiju na mednarodnih tekmovanjih v prvem krogu kvalifikacij v slovaškem Puchov-u premagala reprezentanco Hrvaške s 3:0.

Varovanke selektorke Žive Cof so v debiju več kot odlično opravile s sovrstnicami iz sosednje Hrvaške. Sam poteku tekme bi lahko na hitro in precej lajično primerjali s potekom tekme članic v Izraelu. Prvi niz so malde odbojkarice dobile precej zanesljivo s 25:18.  V naslednjem so dodale še nekaj več v svoji igri in niz zaključile zelo prepričljivo na 25:13. Naslednji niz pa so se naše sosede precej dvignile v igri in tako je bil niz vse do konca precej neodločen in ni dopuščal tako eni kot drugi strani enostavne zmage v nizu. Slovenska izbrana vrsta je tudi ta niz usoela odločiti v svojo korits 25:23.

Dobro vzdušje v pripravljalnem obdobju v Mariboru in veliko pozitivne energije, ki so jo v Mariboru širile tudi članice, je očitno zelo pozitivno vplivalo na najmlajšo #sLOVEvolley reprezentanco. 

Jutri, 10.01.2019 ob 15:00, čaka naša dekleta tekma z Izraelom, v kateri po uspehu članic ne bo manjkalo adrenalina in motivacije. Srečno!! 

Znane udeleženke #EuroVolleyU16W See more details
Mariborčanke državne prvakinje See more details
12. mesto za kadetinje U16 v Pordenone See more details
Gen-I Volley združuje regijo in športe See more details