FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

 Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

ISTANBUL - 23.01.2020-19:00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

MARIBOR - 04.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

MARIBOR - 18.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe GEN-I Volley Nova Gorica.

 

Slika lahko vsebuje: 2 osebi, besedilo

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

 

 

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ Koper, gledalcev , sodnika Markelj Blaž, Hodžič Sandra.

LUKA KOPER: Dukić 21, Raič 2, Isanović 3, Bernat, Kušar A., Letnik 3, Jeretič, Dodič 8, Haupt, Kocet, Jovič, Cvetanović 13, Kušar s. (L), Simčić (L). Trener Dragan Grmača.

CALCIT VOLLEY: Valenčič 14, Kotnik, Marušič P., Marušič Š., Mihalinec 9, Pogačar 1, Kostić 13, Charuk 14, Kaker 18, Zorman, Janežič (L). Trenerja Gregor Rozman, Aljoša Jemec.

Začetek tekme je bil v znamenju pokalnih zmagovalk. Na servis Koprčanke v kamniškem dresu, Tine Kaker,  so povedle 5:0. Strahospoštovanje nasprotnic, odsotnost sprejemalke Jelene Pešič, vse to je botrovalo, da se je razlika še večala. Koprčanke so se pobrale šele pri 19. točki gostij, do konca niza so nato nudile večji odpor in prišle do 17-ih točk.

Drugi niz so domače začele sproščeno, od začetka do konca so vodile za točko ali dve. Razigrali sta se predvsem Nina Đukič in Marina Cvetanović. V vrsti Kamničank pa so se vrstile napake, tako da so jim  Koprčanke odnesle niz z rezultatom 25:20.

Osvojeni niz je domače uspaval, v tretjem v koprski vrti ni bilo ne sprejema na uspešnega napada. Pri gostjah pa se je poleg Olivere Kostić razigrala še druga kamniška Koprčanka, Sara Valenčič. Niz je zaključila Tina Kaker z asom, domače so dobile le 15 točk.

Gostje so dobro začele tudi četrti niz. Pri vodstvu 4:1 je domači trener zahteval odmor, s katerim pa je le za trenutek ustavil njihov nalet. Pri Koprčankah je z nekaj odličnimi zaključnimi udarci navdušila  Nina Đukić, kar pa ni bilo dovolj, da bi se razlika bistveno stanjšala. Ko so se domače po dvojni menjavi gostjam približale za 4 točke, je igro ustavil gostujoči trener. Koprčanke so dosegle še točko,  potem pa naredile več zaporednih napak, z dvema asoma je niz in tekmo zaključila Tina Kaker.

Olivera Brulec Kostić pred finalom pokala See more details
Bankirke meljejo nasprotnice See more details
Reprezentanca U17 do 3.mesta See more details
U19 srednjeevropske prvakinje See more details