FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Kamnik – Športna dvorana Kamnik, gledalcev 100, sodnika: Ortl (Polzela), Vrenko (Šempeter v Savinjski dolini).

Calcit Volley: Krašovec 15, Špoljarič (L) 10, Topič, Šeme, Lužovec 8, Javornik, Juhant, Gadža, Bošeska, Žužek 7, Zatković 26, Sitar 3, Jerala 9, Gojak (L). Trener: Franci Obolnar.

Ankaran Hrvatini: Tozan (L), Krstić, Pangerc 8, Angelini 7, Medved (L), Boženk 6, Pavič 9, Cerovac, Ćorić 16, Trobec 10, Omerdić, Barut . Trener: Sebastjan Mikša.

V svoji prvi tekmi v letu 2019 so kamniške princeske morale priznati premoč bolj izkušenim Ankarančankam, ki so jih sicer v prvem delu državnega prvenstva premagale v gosteh, boljše od njih pa so bile tudi v četrtfinalu pokala Slovenije. Četrti medsebojni dvoboj je tokrat pripadel gostjam iz Ankarana, ki so predvsem naredile manj lastnih napak, to pa jim je na koncu tudi prineslo vse tri točke. Zanimivo je, da so bili v vseh drugih elementih igre statistično bolj uspešne Kamničanke, ki pa so naredile kar 36 lastnih napak, ankaranske odbojkarice pa 16 manj.

V začetku prvega niza sta Zala Krašovec in Eva Zatković držali korak z gostujočo ekipo, v kateri je bila najbolj učinkovita Marina Čorić. Prav z njenimi tremi zaporednimi točkami, dve je dodala še Nina Pangerc, so Ankarančanke s šestimi zaporednimi točkami domačinkam pobegnile za šest točk (18:12). V končnici niza so se jim Kamničanke približale na tri točke zaostanka, zadnjič pri izidu 20:23, ko je bila v napadu spet uspešna Eva Zatković, toda Koni Trobec in lastna napaka sta bili nato usodni za najmlajšo ekipo v prvi slovenski ligi.

S kar tremi zaporednimi bloki Manje Jerale se je začel drugi niz, ki je bil tudi v nadaljevanju v domeni domače ekipe. Z asom razpoložene Zatkovićeve so Kamničanke povedle s 13:6, nekaj točk sta dodali še Zala Krašovec in Špela Lužovec, ob tem so domače odbojkarice zaustavile še Čorićevo, ki jim je v prvem nizu povzročala največ težav, niz pa je s še enim asom končala Eva Zatković.

Tudi tretji niz so bolj obetavno začele varovanke Francija Obolnarja, ki so na servis Krašovčeve in z blokom Jerale povedle s 7:3, toda Ankarančanke so s kar tremi zaporednimi asi L. Pavič prišle do točke prednosti (9:8). Gostje so nato nekajkrat vodile tudi s tremi točkami naskoka, zadnjič pri 17:14, a je Krašovčeva izid na 19. točki izenačila. Izkazalo se je, da zadnjič v tretjem niz, kajti na servis Marine Boženk so Ankarančanke dosegle pet zaporednih točk, zadnjo Pangerčeva, za vodstvo z 2:1 v nizih.

Najbolj izenačen je bil četrti niz, v katerem je nekaj časa bolje kazalo domači ekipi, ki je z blokom Lane Žužek in uspešnim napadom Sare Sitar povedla z 11:7. Po kar štirih lastnih napakah pa so Kamničanke gostjam dopustile, da so jih na 14. točki ulovile. V nadaljevanju sta se ekipi menjavali v vodstvu, prve pa so do zaključne žoge prišle Ankarančanke. Zatkovićeva je s svojo 26 točko na tekmi izid še izenačila, usodo domače ekipe pa sta zapečatili Čorićeva in z asom Pangerčeva.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details