FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ M.Štrukelj, N.Gorica, gledalcev 150, sodnika Pevc Anton, Jovanovič Dejan.

GEN-I Volley: Kovačič 4, Blažič T. (L), Ferlinc, Zbičajnik , Perić 4, Zaplotnik, Lucas, Grbac Velikonja 10, Kolbl, Blažič, Samec Lipicer 19, Zampedri (L), Grudina 8, Lana Ščuka 11. Trener: Vasja Samec Lipicer.

Formula Formis: Bavdaž 4, Milosavljevič , Ajnihar 2, Ertl , Tupikina ,Vovk 7, Trlep 3, Košenina 2, Đakovič 7,  Štampar 2 , Žana Zdovc Sporer 2, Ana Šešel (L), Pia Pravdič (L). Trener: Kšela Iztok

Skozi celotno tekmo smo lahko videli premoč Novogoriške ekipe, ki si spodrsljajev danes ni privoščila.

Že v prvem nizu je bilo hitro jasno, da so goriške strele tekmo vzele zelo resno in temu primerno je bilo tudi nizanje točk. Če so si do prvega delnega rezultata priborile otipljivo prednost 3 točk (8:5), je razlika pri drugem delnem rezultatu narasla za 9 (16:7). Gostje so imele težave predvsem z začetnimi udarci Peričeve, v bloku in napadu pa je bila zopet odlična Velikonja Grbac. Niz se je končal po vsega 18 minutah igre s 25:12.

Tudi drugi niz se je začel podobno kot prvi. Le na začetku niza je gostjam uspelo povesti s 3:1, vendar je prednost hitro skopnela. Goriške strele so z neubranljivimi napadi kapetanke Tine Lipicer Samec in Lane Ščuka neustavljivo večale razliko, ki je po tretjem delnem rezultatu znašala 12 (21:9)točk. V drugem nizu so gostje uspele osvojiti še točko več kot v prvem in niz se je končal z rezultatom 25:13.

Tretji set so gostje pokazale malo več odpora, kot v prvih dveh. V napadu je bila nekajkrat uspešna Danijela Džakovič, ter z dvema doseženima asoma Ana Marija Volk, ki sta uspele nižati razliko. Po drugem delnem rezultatu je bila razlika tokrat le 4 točke (16:12). Po zahtevanem odmoru domačega stratega, pa so goričanke prestavile v višjo prestavo in tako zanesljivo dobile tudi tretji niz s 25:18.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details