FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD Kamnik, gledalcev 60, sodnika Adrovič Iso, Perčič Dejan.

Stranje – Dvorana OŠ Stranje, gledalcev 60, sodnika: Adrovič, Perčič (oba Kamnik).

Odbojkarice Calcit Volleyja so v vnaprej odigrani tekmi 12. kroga 1A. DOL za ženske v dvorani OŠ Stranje premagale drugo ekipo Calcit Volleyja s 3:0 (16, 22, 16).

Calcit Volley: Valenčič 4, Kotnik 12, P. Marušič, Š. Marušič 1, Mihalinec 6, Pogačar 3, Kostić 13, Janežič (L), Charuk 9, Kaker 9, Zorman. Trener: Gregor Rozman.

Calcit Volley II: Krašovec 10, Špoljarič (L), Topič, Šeme, Lužovec, Javornik 5, Gadža, Bošeska, Žužek 3, Zatković 11, Sitar 1, Jerala 6, Gojak (L). Trener: Franci Obolnar.

Ker bodo v nedeljo mladinke Calcit Volleyja v dvorani OŠ Stranje igrale zaključni turnir državnega prvenstva, sta se kamniški ekipi dogovorili, da bosta klubski obračun odigrali že danes. Zaradi zasedenosti športne dvorane v Kamniku je bila tekma v Stranjah, po pričakovanjih pa so še drugič v letošnji sezoni v medsebojnem dvoboju slavile odbojkarice prve ekipe Calcit Volleyja.

Aktualne slovenske pokalne zmagovalke so v dvoboj z drugo kamniško ekipo vstopile brez podcenjevanja, saj so po štirih zaporednih točkah razpoložene Katje Mihalinec tekmicam že sredi niza pobegnile za deset točk. Kamniške princeske so sicer povedle z 2:0, vendar je bilo nadaljevanje popolnoma v znamenju njihovih starejših klubskih soigralk, ki so do najvišje prednosti prišle po napadu Tine Kaker (22:9). V zaključku niza so dobro igre prikazale tudi varovanke Francija Obolnarja, ki so z delnim izidom 6:0 svoj zaostanek znižale na sedem točk (15:22), toda Olivera Kostić z dvema in Tina Kaker z zadnjo točko v uvodnem nizu sta zaustavili nalet druge kamniške ekipe.

Bolj izenačen je bil drugi niz, v katerem so na servis Sare Valenčič in dvema zaporednima točkama Nine Kotnik varovanke Gregorja Rozmana mlajšim tekmicam pobegnile za tri točke (9:6). Toda na servis Žive Javornik ter ob razigrani Zali Krašovec so Obolnarjeve varovanke prišle do treh točk prednosti (13:10), vodile pa so tudi še z 18:17. V končnici niza so prišle do izraza večje izkušnje, da do presenečenja ni prišlo pa sta poskrbeli Kotnikova in Olivera Kostić.

Tudi v tretjem nizu so bile dolgo v vodstvo odbojkarice druge ekipe Calcit Volleyja, ki so s serijo štirih zaporednih točk, zadnjo je spet prispevala Zala Krašovec, povedle z 10:7. S tremi točkami so vodile še pri izidu 15:12, ko je bila uspešna Lana Žužek, toda po polminutnem odmoru Gregorja Rozmana je sledil preobrat. Z blokom Lucy Charuk sta bili ekipi na 15. točki že skupaj, prva ekipa je nato z asom Tine Kaker povedla s 16:15, s sedmimi zaporednimi točkami na servis Nine Kotnik, ki je dosegla tudi tri ase, pa je bila tekma dokončno odločena.

Izjavi po tekmi

Gregor Rozman, trener Calcit Volleyja: »Tekma se je odvijala po pričakovanjih. Naša druga ekipa nas je prisilila v to, da smo morali igrati na polno, če smo želeli tekmo končati s pričakovanim izidom. Pričakujem, da bo naša druga ekipa, ki bo v nedeljo na zaključnem turnirju mladinskega državnega prvenstva, na katerem bodo močnejše še za Evo Pogačar in Anjo Zorman, resni kandidat za naslov državnega prvaka med mladinkami.«

Franci Obolnar, trener Calcit Volleyja II: »Nekatere igralke bi lahko tekmo odigrale tudi bolje, saj od njih več pričakujemo, zato pa je danes svojo priložnost zelo dobro izkoristila Živa Javornik. Na trenutke smo igrali dobro, na trenutke pa smo preveč nihali. V drugem in tretjem nizu smo bili še v prednosti, vendar smo nato padli na sprejemu, zato ni bilo zaključka v napadu, toda to so tekme, v katerih je težko računati na zmago. Sem pa zadovoljen glede nedeljskega zaključnega turnirja mladinskega državnega prvenstva, saj je naša forma v vzponu.«

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details