FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Dvorana OŠ Koper, gledalcev 100, sodnika Štamcar Simon, Mohorčič Domen.

Odbojkarice Luke Koper so v 12. krogu 1A. DOL v dobri uri izgubile tekmo s prvouvrščeno ekipo državnega prvenstva GEN-I Volleyem 0:3 (12:25, 13:25, 18:25).

LUKA KOPER: Dukić 3, Raič 5, Isanović 6, Bernat, Kušar A., Letnik 1, Dodič 7, Jovič 2, Haupt, Kocet, Pešič 1, Cvetanović 4, Kušar S. (L), Simčić (L), trenerja Dragan Grmača, Leon Žibret.

GEN-I VOLLEY: Kovačić 7, Blažič (L), Ferlinc, Zbičajnik, Perić 6, Zaplotnik 2, Lucas, Velikonja Grbac 8, Kolbl 5, Blažič Pia 3, Lipicer Samec 7, Zampedri (L), Grudina 12, Ščuka 8, trenerja Vasja Samec Lipicer, Alen Bektaševič.

Po začetnih menjavah točk do 4:4 so Novogoričanke pobegnile domačinkam in povedle že 10:5. Vendar so se domače vrnile v igro in razliko zmanjšale na tri, izkušenejše gostje pa so nalet na servis Perićeve spet povišale na 8 točk, tudi na račun številnih napak domačih.  Razlika se je na servis Lane Ščuka še povišala, Koprčanke pa se do konca niza, niso več zbrale, obstale so na 12. točki, zalegle niso niti številne menjave, s katerimi je želel domači trener Dragan Grmača obrniti igro.

Drugi niz so domače začele z asom Marine Cvetanović, nato pa so na igrišču spet zavladale gostje in si na servis Tine Grudine  priigrale razliko devetih točk. 16:8 je bil drugi delni izid za Novogoričanke, na 17. je trener domačih zahteval že drugi odmor. Razglašena igra domačih se je nadaljevala, redki svetli trenutki njenega poteka niso spremenili. Domačinke so prišle le do 13-ih točk.

Tudi v tretjem nizu koprske napadalke niso našle formule, da bi zaključile žogo. Dva zaporedna avta in dva bloka, pa še mreža, gostje so povedle že 9:3, silovito nadaljevale in se borile za vsako žogo. Domače pa še naprej grešile. Trener Grmača je poskusil z menjavami, odmorom, vendar v vrsti domačih tokrat ni bilo prave energije. So pa ob koncu niza vendarle pokazale, da bi lahko nudile večji odpor.

Izjava po tekmi: Dragan Grmača, trener Luke Koper: "Novogoričanke so bile danes preprosto boljše in nam niso dale priložnosti, da bi nudili dostojen odpor. Nismo imeli kaj izgubiti, številne napake v naši igri pa so posledica tako novoletne pavze kot bolezni v ekipi, zaradi česar nismo bili kompletni niti na enem treningu."

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details