FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Slovenska ženska članska reprezentanca je pod taktirko Alessandra Chiappinija, dobila svoje nasprotnice na letošnjem evropskem prvenstvu. Igrale bodo v skupini B na Poljkem, kjer jih v Lodzu čaka zres atraktivna skupina. Sočasno pa je to tudi zelo težka skupina, kjer uvrstitev na četrto mesto, ki vodi v nadalnje tekmovanje, ni samo po sebi omevna.

Letošnje prvenstvo stare celine bo nekaj posebnega, nekaj novega in tudi velik izziv ta CEV ter soorganizatorje. Tekmovanje bo prvič potekali v šritih državah organizatorkah, na tekmovanju bo prvič sodelovalo 24 reprezentanc. 

Sloveke bodo za uvod igrale proti reprezentanci Poljske, eni od najboljših reprezentanc zadnjega obdobja. Ta tekma bo zagotvo posebna za naša dekleta, saj se zna na tekmi zbrati 10.000 gledalcev in več. Italija, naslednja v naši skupini, je tretja reprezentanca CEV lestive oz. osma reprezentanca svetovne lestvice in lanski finalist svetovnega prvenstva. Belgija  je naslednja v naši skupini. Z njimi so se dekleta na zadnje sreača v kvalifikacijah za to prvenstvo in obe tekmi izgubila. Ukrajina, ki je bila izžrebana iz tretjega bobna, se je na prvenstvo uvrstila iz kvalifikacijske skupine C, kjer so bile boljše od Norvežank in Makedonk in so izgubile z Grkinjami. Portugalska, ki se je na prvestvo uvrstila  skozi kvalifikacijsko skupino D, je za uvrstitev na EP premagala Goergio in Dansko, izgubila pa s Francijo. 

Slovenske so se s Poljsko in Italijo srečaze že na evropskem prvenstvu 2015. Takrat so obe tekmi izgubile. Tudi Belgijke letos niso uspele premagati v kvalifikacijah, Ukrajina in Portugalska pa sta neugodni nasprotnici. Ukrajink naša izbrana vrsta ne pozna iz parketov, med tem ko so Portugalke že premagale. Evo Mori, Saro Hutinski, Sašo Planinšeč, Darjo Eržen, Lano Ščuka, Tino Grudina in ostale čaka zelo težka naloga do željenega cilja, 4. mesto predskupine.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details