FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

empeter

calcit I

Luka koper 2.krog

1Bliga 2.krog doma Ljutomer

kranj

Calcit II

 

 

 

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ M.Štrukelj, N.Gorica, gledalcev 70, sodnika Kramar Franci, Perčič Dejan.

Gen-i volley je v 14. krogu 1. DOL pričakovano zabeležil novo zmago doma v Novi Gorici proti ekipi ŽOK Ljutomer z rezultatom 3:0 (13, 6, 15 ).

Gen-i volley : Ferlinc 11, Zbičajnik 4, Zaplotnik 9, Lucas 10, Kolbl 4, Blažič 13, Blažič Teja ( L ). Trener Vasja Samec Lipicer

ŽOK Ljutomer: Rosič, Makoter 6, Kutnjak 2, Hochstatter 2, Anželj 3, Kosi Valentina 4 , Kosi Nika 1, Rakuša . Trener: Andrej Tot.

Goriški strateg Vasja Samec Lipicer je današnjo tekmo začel z Zalo Zbičajnik, Nušo Ferlinc, Tejo Kolbl, Ano Zaplotnik, Dajano Lucas, Pio Blažič ter Tejo Blažič na mestu proste igralke. Goriške strele so takoj povedle, a so jim Ljutomerčanke vsaj na začetku še nudile nekaj odpora. Po drugem delnem izidu, 16:10, je premoč Goričank bila občutno prevelika in niz se je zaključil s 25:13.

V drugem nizu, ki se je končal po vsega 15 minutah, je bila igra domačih gladka in je tekla brez napak. Ferlinčeva je bila odlična v bloku, Zaplotnikova, Blažičeva in Lucas, pa so se izkazale z neubranljivimi napadi. Niz je tako gladko pripadel domačinkam z rezultatom 25:6.

V tretjem nizu so goriške strele po seriji servisov Teje Kolbl povedle s 6:0, ko je niz prekinila Nataša Anželj. Z neubranljivimi napadi in odličnimi servisi so domače igralke prednost postopoma večale. Gostjam je z nekaj uspešnimi napadi in po napakah domačink, uspelo približati na 18:13, vendar so goriške strele v končnici z odličnimi servisi brez težav niz pripeljale do konca. Zmagovalno točko je dosegla Pia Blažič z asom. 

Calcitu tudi drugi derbi nove sezone See more details
Državno prvenstvo pred vrati   See more details
Slovenke obtičale v osmini finala EP       See more details
Izjemen uspeh reprezentance U16 See more details