FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ M.Štrukelj, N.Gorica, gledalcev 70, sodnika Kramar Franci, Perčič Dejan.

Gen-i volley je v 14. krogu 1. DOL pričakovano zabeležil novo zmago doma v Novi Gorici proti ekipi ŽOK Ljutomer z rezultatom 3:0 (13, 6, 15 ).

Gen-i volley : Ferlinc 11, Zbičajnik 4, Zaplotnik 9, Lucas 10, Kolbl 4, Blažič 13, Blažič Teja ( L ). Trener Vasja Samec Lipicer

ŽOK Ljutomer: Rosič, Makoter 6, Kutnjak 2, Hochstatter 2, Anželj 3, Kosi Valentina 4 , Kosi Nika 1, Rakuša . Trener: Andrej Tot.

Goriški strateg Vasja Samec Lipicer je današnjo tekmo začel z Zalo Zbičajnik, Nušo Ferlinc, Tejo Kolbl, Ano Zaplotnik, Dajano Lucas, Pio Blažič ter Tejo Blažič na mestu proste igralke. Goriške strele so takoj povedle, a so jim Ljutomerčanke vsaj na začetku še nudile nekaj odpora. Po drugem delnem izidu, 16:10, je premoč Goričank bila občutno prevelika in niz se je zaključil s 25:13.

V drugem nizu, ki se je končal po vsega 15 minutah, je bila igra domačih gladka in je tekla brez napak. Ferlinčeva je bila odlična v bloku, Zaplotnikova, Blažičeva in Lucas, pa so se izkazale z neubranljivimi napadi. Niz je tako gladko pripadel domačinkam z rezultatom 25:6.

V tretjem nizu so goriške strele po seriji servisov Teje Kolbl povedle s 6:0, ko je niz prekinila Nataša Anželj. Z neubranljivimi napadi in odličnimi servisi so domače igralke prednost postopoma večale. Gostjam je z nekaj uspešnimi napadi in po napakah domačink, uspelo približati na 18:13, vendar so goriške strele v končnici z odličnimi servisi brez težav niz pripeljale do konca. Zmagovalno točko je dosegla Pia Blažič z asom. 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details