FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

empeter

calcit I

Luka koper 2.krog

1Bliga 2.krog doma Ljutomer

kranj

Calcit II

 

 

 

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ A.Ukmar, Koper, gledalcev 80, sodnika Hodžič Sandra, Sever Daniel.

Na prvoligaški tekmi v Kopru, ki je potekala v okviru 14. kroga 1A. DOL za ženske, so Mariborčanke pričakovano slavile proti Ankarančankam, boljše so bile z 0:3 (-12, -23, -14).

Ankaran  Hrvatini: Tozan (L), Krstić, Apollonio, Pangerc 4, Angelini 2, Medved (L), Pavič 6, Cerovac 1 (cap), Ćorić 13, Trobec 6, Omerdić, Barut; Trener: Mikša Sebastjan.

Nova KBM Branik Maribor: Mlakar 13, Kaučič 7, Dobaj (L), Bračko, Bezsonova 4, Najdič, Kočar 4 (cap), Kramberger, Sobočan 9, Pintar 4, Blagne (L), Lorber Fijok 5; Trener: Miklavc Samo.

Domače igralke so tekmo pričele z nekoliko preveč spoštovanja do gostujočih igralk, ki so takoj zagospodarile na igrišču in domači trener Mikša je že izkoristil drugi time out pri 5:12 za Mariborčanke. Tudi v nadaljevanju niza so gostje izkoriščale svojo premoč ter niz zaključile v svojo korist z gladkih 25:12.

Pričetek drugega niza za Ankarančanke popolnoma drugačna slika, čeprav sta ekipi pričeli drugi niz v postavi s pričetka tekme, za domače Cerovac, Trobec, Pangerc, Ćorić, Pavić, Angelini in Medved, za gostje pa Kaučič, Kočar, Bezsonova, Pintar, Mlakar, Sobočan ter Blagne. Do sredine niza so domače držale razliko dveh točk v svojo korist, največ je bilo 11:8. Pri 13:12 za Ankaran je trener gostij Samo Miklavc v igro namesto Bezsonove poslal Lorber Fijok in igra ter rezultat se je v nadaljevanju nagnila v korist Mariborčank, ki so imele prvo zaključno žogo pri 24:21. Domače so še uspele se približati na 23 točko vendar za kaj več je zmanjkalo morda tudi malo sreče in gostje so zasluženo povedle v nizih 2:0.

Tretji niz so Mariborčanke pričele v svoji udarni postavi, kar je dalo slutiti, da želijo tekmo hitro zaključiti oz. ne nameravajo ponoviti drugega niza. V nadaljevanju tretjega niza izkušenejše in višje gostje niso dovolile mladim Ankarančankam, da bi se razigrale, kar je pomenilo na koncu 25:14 oz. skupno 3:0 za Novo KBM Branik. 

 

Calcitu tudi drugi derbi nove sezone See more details
Državno prvenstvo pred vrati   See more details
Slovenke obtičale v osmini finala EP       See more details
Izjemen uspeh reprezentance U16 See more details