FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana VŠD Hoče, gledalcev 150, sodnika Juraja Nina, Stropnik Klemen.

Odbojkarice Formule Formis so bile v 14. krogu 1A. DOL za ženske v domači dvorani prepričljivo boljše od ekipe Luke Koper in slavile s 3:1 (15, -19, 17, 16).

Formula Formis: Bavdaž 5, Milosavljević, Sešel (L), Ajnihar (C) 2, Ertl, Vovk 16, Košenina 21, Džaković 16, Pravdič (L), Štampar 5. Trener: Iztok Kšela.

Luka Koper: Dukić, Raič 6, Isanović 17, Bernat, Kušar A., Letnik, Dodič 3, Jovič 2, Haupt, Kocet, Pešič 2, Cvetanović 12, Kušar S. (L), Simčić (L). Trener: Dragan Grmača.

Gostiteljice so tekmo začele nekoliko nervozno, kar se je poznalo predvsem pri začetnih udarcih, ki niso bili tako močni in natančni, kot je bilo pričakovati. Toda tekom niza so izbranke trenerja Iztoka Kšele iz točke v točko pridobivale na zanesljivosti in po seriji dobrih začetnih udarcev dobile prvi niz s 25:15.

Verjetno ni bilo nikogar v dvorani, ki si je mislil, da bi lahko v drugem nizu domačinke popustile. A se je zgodilo prav to. Predvsem sprejem servisa je zelo šepal, kar se je hitro poznalo na semaforju in gostje s Primorske so po izenačenju na 14. točki povedle z 20:16, predvsem po zaslugi Iman Isanović, ki je s svojimi močnimi udarci luknjala tako blok kot obrambno postavitev domačink.

Toda v tretjem in četrtem nizu so Formiske, ki si prizadevajo po rednem delu zasesti katerega od prvih štirih mest, zaigrale bolj zbrano. Več je bilo koncentracije predvsem pri odločilnih žogah. Hitro so si priigrale odločilno prednost nekaj točk in oba niza mirno pripeljale h koncu. Videti je bilo, da so bile z mislimi že usmerjene v sredino tekmo, ko bodo v domačini dvorani gostile sosede na prvenstveni lestvici, odbojkarice Sip Šempetra.

Iztok Kšela, trener Formule Formis: »Današnja tekma je bila težka predvsem s psihološkega stališča, saj smo po nizu porazov in slabših iger nujno potrebovali tri točke. Temu primerno smo tekmo tudi začeli, kasneje smo se začeli držati dogovorov, se malo sprostili in odigrali tri korektne sete, v katerih smo izkoristili vse slabosti nasprotnika. V drugem nizu nam je padla koncentracija, a najpomembneje je, da smo osvojili tri točke.«

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details