FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

empeter

calcit I

Luka koper 2.krog

1Bliga 2.krog doma Ljutomer

kranj

Calcit II

 

 

 

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ M.Štrukelj, N.Gorica, gledalcev 70, sodnika Kramar Franci, Srša Klara.

Odbojkarice Gen-i volley so v 15. krogu 1.DOL v domači dvorani premagale Rokot Kema Puconci z rezultatom 3:0 (25:15, 25:17, 25:6 )

Gen-i volley: Ferlinc 7, Zbičajnik 1, Zaplotnik 12, Lucas 9, Kolbl 10, Blažič P. 13, Blažič T. (L). Trener: Vasja Samec Lipicer.

Roto-Kema Puconci: Svetanič 1, Vinković 3, Kerbler 1, D. Oletič 3, Vilfan 7, Pintarič 3, Šadl, M. Oletič 2, Mikl (L). Trener: Tin Vrabl.

Goriški strateg Vasja Samec Lipicer je na današnji tekmi dal proložnost rezervnim igralkam. Prvi niz so domačinke začele nekoliko v krču in gostje so predvsem po zaslugi napak domačih igralk do 12. točke držale rahlo prednost. Goričanke so nato zaigrale bolj umirjeno in zbrano, kar se je odrazilo na rezultatu. Z močnimi servisi in dobro igro v obrambi so niz namreč zanesljivo dobile z rezultatom 25:15.

Drugi niz so bolje začele domače igralke, ki so si do prvega delnega razultata priigrale 4 točke prednosti (8:4). Gostje so vsaj do drugega vmesnega rezultata še sledile Goričankam. V bloku in napadu se je nato izkazala Zaplotnikova, ki je uspešno nizala točke. V napadu se je ob tem razigrala še Pia Blažič in niz se je zaključil pri 25:17.

Tretji niz so goriške strele začele v višji prestavi. Povedle so s 7:1, ko je gostujoči strateg Tin Vrabl zahteval polminutni odmor. Z odlično igro v bloku in napadu so Goričanke prednost povečale že za 11 točk (16:5). Gostje so imele težave tudi na sprejemu, predvsem ko je na servisno črto prišla Teja Kolbl. Slednja je od 16. točke nizala dobre začetne udarce in veliko pripomogla k temu, da se je tretji niz zaključil po vsega 14 minutah, s 25:6.

Calcitu tudi drugi derbi nove sezone See more details
Državno prvenstvo pred vrati   See more details
Slovenke obtičale v osmini finala EP       See more details
Izjemen uspeh reprezentance U16 See more details