FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

 Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

ISTANBUL - 23.01.2020-19:00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

MARIBOR - 04.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

MARIBOR - 18.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe GEN-I Volley Nova Gorica.

Fotografija osebe GEN-I Volley Nova Gorica.

Fotografija osebe GEN-I Volley Nova Gorica.

 

 

 

Sezona 2019-2020

Gen-I Volley Nova Gorica je na domačem parketu dosti bližje uvrstitvi v 1/2 CEV Challenge pokala kot pa Calcit Volley iz Kamnika. 

Odbojkarice Calcita Volleyja in GEN-I Volley so prvi del četrtfinala pokala Challenge opravile v gosteh. Kamničanke so bile prve in so minuli torek v Italiji gladko izgubile proti favorizirani Saugella Monza (0:3). Goriške strele pa so kot Švicarski sir zluknjale parket domačinkam VC Kanti Schaffhausen (3:1) in se prešerno veselile zmage v gosteh.  

Tudi na povratnih tekmah bodo prve stopile na parket Kamičanke. Ekipa Gregorja Rozmana ima izjemno težko nalogo, da v sredo 13.02. po prvem žvižgu ob 17:00 preseneti favorizirano Saguella Monza, ki prihaja v Kamnik z izjemno prednostjo 3:0 v nizih. Predvsem servis in blok bosta tudi tokrat veliko orožje gostij. Kamničankam bo še toliko težje, saj je za njimi tudi težak derbi državnega prvenstva proti Nova KBM Branik, ki so ga na gostovanju po vodstvu z 0:2 na koncu izgubile z 3:2.

V precej boljšem položaju so Goričanke, ki jih to sezono vodi Vasje Samec. Na domačem parketu bodo 13.02. od 18:00 ure dalje branile pomembno prednosti iz Švice (3:1). Praktično so z eno nogo že v 1/2 finalu. Vseeno pa bo potrebno tudi doma pokazati še eno izjemno partijo proti menarodni zadebi VC Kanti, ki bo tudi v Novo Gorico pripeljala zelo pisano igralsko zasedbo, v kateri je zelo malo rojenih Švicark.. Ob tem imajo Goriške strele za sabo tudi zmagovalni niz v državnem prvenstvu in precej lahko zadnjo tekmo proti Roto-Kema Puconci.

V dresu Volero Le Cannte je na domačem parketu svojo prednost vnovčila tudi ekipa Eve Mori, ki je minuli teden premalaga hapoel s 3:0 (27:25, 25:13, 28:26). Dan za našima ekipama, 14.02. bo tudi Eva s svojo ekipo lovila uvrstitev v polfinale.

 

Povratne tekme četrtfinala CEV Challenge pokala:

Aydin BBSK : AO Thiras  

GEN-I Volley Nova Gorica : Kanti Schaffhausen

 

Calcit Volley Kamnik : Saguella Monza

Hapoel KFAR SABA : Volero LE CANNTE

 

 

Bankirkam osemnajsta pokalna lovorika See more details
Olivera Brulec Kostić pred finalom pokala See more details
Reprezentanca U17 do 3.mesta See more details
U19 srednjeevropske prvakinje See more details