FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

empeter

calcit I

Luka koper 2.krog

1Bliga 2.krog doma Ljutomer

kranj

Calcit II

 

 

 

Sezona 2019-2020

Nova Gorica - šporna dvorana Nova Gorica, gledalcev 430, sodnika: Moula (Grčija), Robles Garcia (Španija)

Goriške strele so na povratni tekmi Challlenge Cup-a še drugič premagale švicarsko ekipo VC Kanti Schaffhausen s 3:0 ( 18, 14, 20 ), ter se tako uvrstile v polfinale.

GEN-I volley: Kovačić 9, Perić, Velikonja Grbac 2, Lipicer Samec 14, Grudina 4, Ščuka 13, Zampedri (L). Trener: Vasja samec Lipicer

VC Kanti Schaffhausen: Perkovac 2, Mebus 1, Lowak 7, Guyer 2, Holaskovsa 7, Wagner 7, Klarić 5, Edberg Vieira (L). Trener: Nicki Neubauer

Začetek 1. niza so bolje začele Goričanke, ki so hitro povedle s 5:2, ko je gostujoči trener že zahteval polminutni odmor. Z odličnimi servisi so domače igralke Švicarke držale od mreže, prav tako so gostje delale preveč napak v napadu, kar se je odražalo tudi v razliko; 9 toč prednost ( 16:7 ). Wagnerjeva je s servisom dosegla tri ase ter zmanjšala razliko na 6 točk. Goriške strele so na krilih kapetanke Tine Lipicer Samec in z odličnimi servisi Isabel Kovačić niz zanesljivo pripeljale do konca (25:18).

Drugi niz se je začel izenačeno in do desete točke sta bili ekipi enakovredni. Po zahtevanem polminutnem odmoru gostujoče ekipe so goriške strele stopile na plin in z uspešnimi napadi razliko neustavljivo večale. Razigrale sta se tudi Lana Ščuka in Tina Grudina. Niz se je tako po 20 minutah zaključil na 14 točki (25:14 ).

Tretji niz so domače igralke zopet začele odločno. Kovačičeva je s servisi ustvarila otipljivo razliko 4 točk ( 6:2 ). Zaradi lastnih napak domačih igralk napadu in sprejemu, je Švicarkam uspelo izenačiti. Domači strateg je v igro poslal Pio Blažič namesto Tine Lipicer Samec.  Pri Švici se je razigrala tudi Wagnerjeva in prevzele so vodstvo 18:15.V igro se je kmalu vrnila Lipicerjeva in z odličnim servisom izenačila razliko. Gostje so nato naredile nekaj lastnih napak, pri domačih se je razigrala Ščuka in niz se je končal s 25:20.

Calcitu tudi drugi derbi nove sezone See more details
Državno prvenstvo pred vrati   See more details
Slovenke obtičale v osmini finala EP       See more details
Izjemen uspeh reprezentance U16 See more details