FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Nova Gorica - šporna dvorana Nova Gorica, gledalcev 430, sodnika: Moula (Grčija), Robles Garcia (Španija)

Goriške strele so na povratni tekmi Challlenge Cup-a še drugič premagale švicarsko ekipo VC Kanti Schaffhausen s 3:0 ( 18, 14, 20 ), ter se tako uvrstile v polfinale.

GEN-I volley: Kovačić 9, Perić, Velikonja Grbac 2, Lipicer Samec 14, Grudina 4, Ščuka 13, Zampedri (L). Trener: Vasja samec Lipicer

VC Kanti Schaffhausen: Perkovac 2, Mebus 1, Lowak 7, Guyer 2, Holaskovsa 7, Wagner 7, Klarić 5, Edberg Vieira (L). Trener: Nicki Neubauer

Začetek 1. niza so bolje začele Goričanke, ki so hitro povedle s 5:2, ko je gostujoči trener že zahteval polminutni odmor. Z odličnimi servisi so domače igralke Švicarke držale od mreže, prav tako so gostje delale preveč napak v napadu, kar se je odražalo tudi v razliko; 9 toč prednost ( 16:7 ). Wagnerjeva je s servisom dosegla tri ase ter zmanjšala razliko na 6 točk. Goriške strele so na krilih kapetanke Tine Lipicer Samec in z odličnimi servisi Isabel Kovačić niz zanesljivo pripeljale do konca (25:18).

Drugi niz se je začel izenačeno in do desete točke sta bili ekipi enakovredni. Po zahtevanem polminutnem odmoru gostujoče ekipe so goriške strele stopile na plin in z uspešnimi napadi razliko neustavljivo večale. Razigrale sta se tudi Lana Ščuka in Tina Grudina. Niz se je tako po 20 minutah zaključil na 14 točki (25:14 ).

Tretji niz so domače igralke zopet začele odločno. Kovačičeva je s servisi ustvarila otipljivo razliko 4 točk ( 6:2 ). Zaradi lastnih napak domačih igralk napadu in sprejemu, je Švicarkam uspelo izenačiti. Domači strateg je v igro poslal Pio Blažič namesto Tine Lipicer Samec.  Pri Švici se je razigrala tudi Wagnerjeva in prevzele so vodstvo 18:15.V igro se je kmalu vrnila Lipicerjeva in z odličnim servisom izenačila razliko. Gostje so nato naredile nekaj lastnih napak, pri domačih se je razigrala Ščuka in niz se je končal s 25:20.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details