FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD OŠ Šempeter, gledalcev 60, sodnika Adrovič Iso, Kramar Franci.

V tekmi 16. kroga 1. A DOL za ženske sta se srečali ekipi SIP Šempeter in Roto-Kema Puconci. S 3:0 (16, 16, 22) so bile uspešnejše domačinke, ki so se veselile nove prvenstvene zmage.

Sip Šempeter: Lakovšek 13 , Lekše 6, Vrhovnik 6, Forštnarič 4, Božič Mojca 2, Žnidar 12, Praunseis 8, Podbregar 3, Rituper 1, Božič Maša,  Mazej (L) Trener: Beno BOŽIČ.

Roto-Kema Puconci: Svetanič , Škraban 18, Vinković 6, Kerbler 1, D. Oletič 3, Vilfan 10, Pintarič 3, Šadl 1, M. Oletič , Mikl (L). Trener: Tin VRABL.

V tekmi 16. kroga 1A. DOL so Šempetranke veljale za favoritinje. Prvi niz se je pričel izenačeno 2:2. Nato pa so domačinke zagospodarile na igrišču in z odličnim napadom Lakovšek in blokom Forštnarič povedle 7:3. Po odličnem napadu Vrhovnik in as servisu Lakovšek so domačinke povedle 10:5 in gostujoči trener je vzel prvi odmor. V nadaljevanju niza smo gledali na obeh straneh nekaj odličnih napadov, nato pa je gostujoči trener po odličnem servisu Božič vzel drugi odmor 14:8. Šempetranke so po drugem odmoru nadaljevale z odličnimi servisi Lekše in igro v bloku, tako da je bilo na semaforju 20:9. V igro je pri domačinkah vstopila Podbregar namesto Vrhovnik. Pri rezultatu 22:12 pa so priložnost za igro pri Sip-ovkah dobili še mladi  Maša Božič in Rituper. Pri rezultatu 23:15 je domači trener vzel prvi odmor. Takoj po odmoru smo videli odličen napad Podbregar in domačinke so imele prvo set žogo. Po prestopu Kerbler pa so domačinke prvi niz zmagale z rezultatom 25:16.

Drugi niz so bolj odločno začele gostujoče igralke, ki so po dobrem napadu Škraban povedle 1:3. Šempetranke se z zaostankom niso strinjale in so po odličnem bloku Lekše in servisu Žnidar povedle 5:3. Sledila je še napaka v napadu gostij in gostujoči trener je vzel prvi odmor pri zaostanku 6:3. Po napaki v napadu Vilfan so Šempetranke prišle do vodstva z 10:5 in gostujoči trener je vzel še drugi odmor. Gostje so se po odličnem as servisu Vilfan približale na 11:8. Po odličnem sprejemu domačink je bila uspešna v napadu Žnidar. Sledila sta še dva dobra servisa Forštnarič za vodstvo 14:8. Sledila je še serija točk domačink po odličnih servisih Mojce Božič in napadu Praunsais so le te povedle 17:9. Pri vodstvu 21:11 je domači trener posegel po trojni menjavi in priložnost za igro so dobile mlajše igralke Maša Božič, Rituper in Podbregar. Po odličnem napadu Lakovšek so Šempetranke imele prvo zaključno žogo 24:15. Niz je zaključila Podbrega po dobrem napadu 25:16.

Tretji niz se je pričel izenačeno. Na vsaki strani smo videli po dva odlična napada in servis napako 3:3. Po dveh napakah Vinkovič v napadu in odličnem servisu Lakovšek so Sip-ovke povedle 9:5 in Vrabl je vzel prvi odmor.  Po odličnem napadu Žnidar in bloku Praunsais je gostujoči trener vzel drugi odmor 12:7. Serijo Šempetrank je prekinila Škraban, ki je z dobrim varanim udarcem preigrala domačinke. Gostje se niso predale in po As servisu Škraban in odličnem napadu Vinković, so se približale na 14:13. Nadaljevanja niza smo gledali razburljivo končnico, kjer se je igralo točko za točko. Gostje je v igri držala z odličnimi napadi Škraban, pri Šempetrankah pa je bila odlična v napadu Žnidar 20:19. Po odličnem servisu Škraban pa smo videli izenačenje na 20:20. Sledil je odličen sprejem Mazej in napad Vrhovnik, ter Lakovšek za vodstvo 22:20. Gostje so po odličnem napadu Vilfan zmanjšale na 22:21. Sledil je odličen napad Lakovšek in napaka v napadu Vilfan za vodstvo 24:21. Po odličnem napadu Vinkovič so gostje  zmanjšale rezultat na 24:22. Za zaključek tekme je sledil odličen napad Žnidar in zmaga je ostala v Šempetru 25:22.

Beno Božič, trener SIP Šempeter: "Vesel  sem vseh treh točk, vendar bomo morali še dosti postoriti, da zopet dvignemo nivo igre, ki v zadnjih tekmah ni na želeni ravni. Pozna se, da motivacija igralk ni največja, zato je tudi v igri dosti napak, predvsem na lahkih žogah. Verjamem, da bo na naslednji tekmi že boljše."

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details