FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD Kamnik, gledalcev 50, sodnika Tomec Eva, Melavc Tomaž.

Odbojkarice prve ženske Calcit Volleyja so v tekmi 16. kroga 1A. DOL za ženske doma premagale ekipo Ankaran Hrvatini s 3:1 (15, -21, 18, 8).

Calcit Volley: Kotnik 4,  P. Marušič 5, Š. Marušič, Mihalinec 9, Pogačar 1, Kostić 16, Janežič (L), Charuk 10, Kaker 13, Zorman 5. Trener: Gregor Rozman.

Ankaran Hrvatini: Tozan (L), Krstić 5, Apollonio, Pangerc,  Angelini 7, Medved (L), Pobega 1, Pavič 12, Cerovac 3, Ćorić 13, Trobec 6, Omerdić, Barut 2. Trener: Sebastjan Mikša.

Le dva dni po evropski tekmi so odbojkarice Calcit Volleyja v prvi tekmi 16. kroga 1A. DOL za ženske gostile Ankarančanke. Čeprav še nekoliko utrujene od naporne tekme z italijansko ekipo Seugella Monza, so Kamničanke odločno vstopile v tekmo in zanesljivo dobile uvodni niz. V drugem nizu so nekoliko zaspale, kar so gostje izkoristile in še v tretjem nizu vodile z 12:6, nato pa so slovenske pokalne zmagovalke le postavile stvari na svoje mesto.

Ankarančanke so v prvem nizu s tremi zaporednimi točkami povedle s 3:2, vendar je bilo njihovih upov po morebitnem presenečenju konec po seriji dobrih servisov Tine Kaker in nato še Katje Mihalinec. Domače odbojkarice so ob boljši igri tudi v napadu gostjam pobegnile za devet točk (14:5). Visoko vodstvo varovank Gregorja Rozmana ni uspavalo, še naprej so vršile pritisk s servisi, niz pa je končala Polona Marušič, kar je bila v primerjavi s sredino tekmo proti Italijankam tudi edina sprememba v prvi postavi kamniške ekipe.

Bolj izenačen je bil drugi niz, v katerem so Ankarančanke z blokom Rene Krstić povedle z 12:10 in Rozmana prisilile k polminutnemu odmoru. Prednost dveh točk so z novim blokom, tokrat Line Angeline ter dvema zaporednima asoma Karin Pavič celo povečale na plus pet (19:14). Še korak bliže zmagi v drugem nizu so bile po asu Cerovac, ko so še vodile s štirimi točkami prednosti (23:19), prišle pa so tudi do treh zaključnih žog. Z asom Koni Trobec so izkoristile že kar prvo.

V tretjem nizu so se težave domače ekipe na sprejemu in v napadu nadaljevale, kar so Ankarančanke izkoristile in jim z asom Krstićeve pobegnile za pet točk (7:2). Tudi visok zaostanek še ni prebudil Kamničank, kajti po asu Pavičeve so za gostjami zaostajale že za šest točk šest točk (12:6). Šele po polminutnem odmoru so se Kamničanke le zbudile, v napadu se je s tremi zaporednimi točkami izkazala Olivera Kostić, izenačenje na 13. točki pa je sledilo po asu Nine Kotnik, ki je ob koncu drugega niza vstopila v igro. S tem pa težav za gostujočo ekipo še ni bilo konec, kajti z blokom Tine Kaker so Kamničanke povedle s 16:13, s točko Lucy Charuk pa že z 20:15. Niz se je končal z dvema lastnima napakama gostij.

Do odločilne prednosti v četrtem nizu so Kamničanke prišle na servis Tine Kaker, ki je po vodstvu svoje ekipe s 3:2 izvajala šest začetnih udarcev, za vodstvo z 9:2 pa je poskrbela Olivera Kostić. Dokončno je odpor gostij zlomila Anja Zorman, ki je dosegla tudi tri ase, skupaj pa je zaporedoma izvajala sedem začetnih udarcev. Kamničanke so po njeni seriji začetnih udarcev povedle z neulovljivih 21:7.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details