FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

empeter

calcit I

Luka koper 2.krog

1Bliga 2.krog doma Ljutomer

kranj

Calcit II

 

 

 

Sezona 2019-2020

 Dvorana OŠ Koper, sodnika Sever Daniel, Perčič Dejan.

V 16. krogu 1A. DOL so odbojkarice Luke Koper v manj kot uri premagale odbojkarice ŽOK Ljutomer s 3:0 (6, 22, 11). Z novimi tremi točkami so se Koprčanke pred zadnjima dvema krogoma prvenstva utrdile na 6. mestu prvenstvene lestvice.

LUKA KOPER: Đukić 2, Raič 5, Kušar S. (L), Isanović 15, Kušar A., Letnik, Jeretič, Dodič 7, Haupt, Simčić (L), Kocet, Jovič 6, Pešič 11, Cvetanović 12. Trener Dragan Grmača

ŽOK LJUTOMER: Rosić 1, Makoter 2, Kutnjak 4, Petek 5, Hochstatter 2, Anželj 7, Kosi V. 5, Kosi N., Rakuša (L). Trener Andrej Tot.

Prvi niz se je začel s servisom gostij, a je že prva točka pripadla domačim. Po seriji servisov Lane Jovič in nato kapetanke Marine Cvetanović, so domače odbojkarice povedle z 11:1.  Tudi v nadaljevanju niso popuščale, pri rezultatu 18:3 je gostujoči trener vzel 30 sekundni odmor, vendar so do konca niza gostje zbrale le 6 točk. Priložnost za igro pa so na koprski strani dobile tudi igralke, ki niso del standardne prve postave.

Bolj izenačen je bil začetek drugega niza, gostje so se znebile začetne treme in pokazale več borbenosti, domačinke pa naredile veliko preveč napak. Kljub temu je bila prednost ves čas na strani Koprčank, ki so povedle že z 20:15, nakar pa pustile gostjam, da so se jim približale na točko razlike. Po odmoru na zahtevo koprskega trenerja so igro spet vzele v svoje roke. Pri rezultatu 23:20 je igro z odmorom še enkrat ustavil gostujoči trener. Kljub napaki domačih na servisu, kasneje pa še zapravljeni prvi zaključni žogi, so Koprčanke niz dobile s 25:23.

Začetek tretjega niza je bil spet v znamenju prevlade domačih, 8:4 je bilo ob prvem delnem izidu, pri 11:5 je trener gostij izkoristil že drugi odmor. Točke so nizale vse napadalke, od Lare Dodič, do Marine Cvetanović in Jelene Pešič. Tudi v tem nizu sta dobili in izkoristili priložnost komaj 15-letna Klea Jeretič in Nina Đukič, ki je niz zaključila z uspešnim blokom, z rezultatom 25:11.

Dragan Grmača, trener Luke Koper: "S to zmago, ki se je izšla po pričakovanjih, smo si zagotovili 6. mesto in s tem dosegli enega od zastavljenih ciljev. Sezone pa še ni konec, zdaj se bomo osredotočili na končnico, seveda pa pred tem še na tekmi proti Kemi Puconci in  Mariboru."

Calcitu tudi drugi derbi nove sezone See more details
Državno prvenstvo pred vrati   See more details
Slovenke obtičale v osmini finala EP       See more details
Izjemen uspeh reprezentance U16 See more details