FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana VŠD Hoče, gledalcev 150, sodnika Vrenko Jure, Ortl Gregor.

Odbojkarice Formule Formisa so v 16. krogu prve slovenske odbojkarske lige na domačem igrišču z všečno igro premagale drugo ekipo kamniškega Calcita s 3:0 (25:20, 25:22, 25:22).

Formula Formis: Bavdaž 9, Milosavljević, Sešel (L), Ajnihar 4, Ertl, Godec 1, Vovk 9, Košenina 11, Džaković 16, Šalamun, Pravdič (L), Štampar 7; trener: Kšela Iztok.

Calcit Volley II: Krašovec 6, Špoljarič (L), Topič, Šeme 1, Lužovec 11, Javornik, Juhant, Gojak, Bošeska, Žužek 3, Zatković 17, Sitar 3, Jerala 4, Gojak (L); trener: Franci Obolnar.

Čeprav je marsikdo mislil, da bo obračun podoben igri mačke z mišjo, pa še zdaleč ni bilo tako. Mlade Kamničanke so vseskozi držale korak z Rogožankami in v vseh nizih osvojile več kot 20 točk. V prvem nizu so do 9. točke celo vodile, nato pa so se domačinke s pomočjo dveh odličnih servisov Vovkove odlepile (15:12). Napake v zaključku niza so izbranke trenerja Francija Obolnarja stalega boljšega rezultata.

Gostje so v drugem nizu nadaljevale z dobro igro, celo vodile z 10:8 in 12:11. Nato je uspešen napad Džakovićeve prinesel preobrat. Sledila sta še njena dva dobra servisa in na semaforju je že bilo 17:14 za Formulo Formis. Tudi polminutna odmora gostujočega trenerja nista prinesla preobrata. Ana Marija Vovk je uspešno zaključila četrto zaključno žogo za zmago v drugem nizu.

Domačinke so si na začetku tretjega niza priigrale nekaj točk naskoka in marsikdo je bil z mislimi že drugje. A lahkomiselnost so mlade Kamničanke kaznovale in preko Zatkovičeve in Lužovčeve povedle s 16:14, kar je domačega stratega Iztoka Kšelo prisililo v polminutni premor. Njegove besede opozorila, a hkrati tudi vzpodbude so zalegle in kmalu je bilo 22:18. Priložnost pa je domači strateg ponudil tudi dvema osnovnošolkama Godčevi in Šalamunovi, ki sta ponovno lahko zadihali prvoligaški zrak, tekmo pa so Rogožanke navkljub mladosti rutinirano pripeljale h koncu. Tudi s pomočjo Jerale, ki je zadnji servis poslala daleč čez igrišče.

Iztok Kšela, trener Formule Formis: "Mislim, da je mlada ekipa Kamnika nastopila neobremenejno in odigrala dobro tekmo. Mi smo nekako vseskozi nadzirali rezultat, ki v nobenem trenutku ni bil vprašljiv. Mislim, da sta danes obe ekipi prikazali kvalitetno odbojko z veliko lepih in dolgih akcij. Nekako pa se že pripravljamo na končnico, zato smo tudi treninge podredili temu in se že pozna malo utrujenost. Vendar pa vzdušje v ekipi z zmagami narašča in komaj čakamo na odločilne tekme."

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details