FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ A.Ukmar, Koper, gledalcev 80, sodnika Hodžič Sandra, Markelj Blaž.

Na tekmi 17. kroga 1A. DOL za dekleta v Kopru je evropski Gen-I Volley gladko, z 0:3 (-15, -4, -10), premagal Ankarančanke.

Ankaran  Hrvatini: Tozan (L), Krstić, Apollonio, Angelini 3, Medved (L), Pobega, Pavič 4, Cerovac (cap) 1, Ćorić 11, Trobec, Barut 1; Trener: Mikša Sebastjan.

Gen-I Volley N.Gorica: Kovačić 1, Blažič T. (L), Ferlinc 1, Zbičajnik, Perić 6, Zaplotnik, Lucas 1, Velikonja Grbac 4, Kolbl 3, Blažič P. 16, Zampedri (L), Grudina 11, Ščuka 5; Trener: Samec Lipicer Vasja.

Domače igralke so v predhodnem krogu gostovale pri pokalnih prvakinjah ekipi Calcita, kjer so uspele osvojiti niz in tudi v ostalih nizih so uspele nuditi Kamničankam dostojen odpor. Tudi zato so pred tekmo z Novogoričankami upale na aktivno igro.

Sama tekma med Ankaranom in Gen-I Volleyjem ni imela tekmovalnega naboja, glede na položaj ekip na lestvici. Novogoričanke se borijo za naslov državnih prvakinj, Ankarančanke pa za boljšo štartno pozicijo v ligi za obstanek. Temu primerno so gostujoče igralke prišle v Koper brez svoje kapetanke Tine Lipicer Samec, ki je dobila zaslužen odmor. Navkljub dejstvu, da so igralke Gen-I Volleya že pred tekmo veljale za nesporne favoritinje, v njihovi igri skozi celotno tekmo ni bilo nobenega popuščanja oz. so Novogoričanke odigrale tekmo tako, kot da bi na nasprotni strani mreže stale Mariborčanke ali igralke Kamnika.

Ankarančanke, ki so zaradi bolezni nastopile brez Nine Pangerc, so v prvem nizu držale stik do 9. točke, nato pa je, kot že rečeno, sledila odlična igra gostij, predvsem v obrambi, kjer ni bilo nobene izgubljene žoge. Goričanke so dobile prvi niz na 15. točki in nato še gladko drugega, na 4. točki. 

V tretjem nizu je gostujoči trener dal priložnost nekaterim igralkam s klopi, Kolbl, Ferlinc in Koprčanki Lucas, domači trener pa je v igro poslal Barut, kar pa ni vplivalo na potek niza, ki se je zaključil na 10. točki v korist Gen-I Volleya.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details