FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD Lukna, Maribor, gledalcev 100, sodnika Valentar Bernard, Juraja Nina.

Odbojkarice Nove KBM Branika so v zadnji tekmi 17. kroga v domači “Lukni”, na zadnji domači tekmi rednega dela prvenstva, slavile proti ekipi SIP Šempetra s 3:0 (12, 23, 18).

Nova KBM Branik: Mlakar 17, Kaučič, Dobaj (L), Bračko 5, Bezsonova 9, Najdič 4, Kočar (C), Sobočan 3, Jerala (L), Pintar 14, Blagne, Lorber Fijok 4.  Trener: Samo Miklavc

SIP Šempeter: Rituper, Ma. Božič, Mo. Božič (C) 6, Praunseis 4, Forštnarič 4, Žnidar 2, Vrhovnik 8, Lekše 8, Mazej (L), Lakovšek 7. Trener: Beno Božič

V zadnji tekmi 17. kroga državnega prvenstva sta se v mariborski ”Lukni” pomerila gostujoča SIP Šempeter in domače odbojkarice, aktualne prvakinje, Nova KBM Branik.

Tekmo so bolje začele mariborske odbojkarice, ki so si v uvodu uspele priigrati 4 točke prednosti (6:2). Državne prvakinje so v nadaljevanju nizale točke v serijah, predvsem z dobrim servisom in protinapadi ter prednost povečale na 14:4. Uvodni niz so brez težav dobile domačinke, po napaki Lare Rituper na servisu s 25:12.

Drugi niz se je začel izenačeno do 5. točke, nato pa so gostje po asu Jerneje Lakovšek uspele pobegniti za dve točki (7:5). V nadaljevanju so odbojkarice Nove KBM Branika uspele ujeti Savinjčanke in po zaključenem napadu Ize Mlakar je bil rezultat 12:10 za domačinke.  Gostujoče odbojkarice so se uspele približati bankirkam in po točki Maje Forštnarič je bil rezultat 19:19. V končnici so domačinke uspele rezultat obrniti v svojo korist, in sicer je za končni rezultat 25:23 v drugem nizu poskrbela Anastasiya Bezsonova s svojo 6.točko.

Tako kot drugi niz se je tudi tretji začel izenačeno, a so odbojkarice SIP Šempetra na krilih Tali Lekše po rezultatu 6:6 nanizale štiri zaporedne točke ter povedle 10:6. Zaostanek je predramil domače odbojkarice, ki ujele odbojkarice Šempetra in po asu Bezsonove povedle 14:13. Odbojkarice Nove KBM Branika so po seriji odličnih servisov Ele Pintar z delnim izidom 9:1 pobegnile gostujočim odbojkaricam na neulovljivih 23:14. Končni izid tretjega niza 25:18 je z napako v napadu postavila Tali Lekše.

IZJAVA PO TEKMI:

https://4d.rtvslo.si/arhiv/tele-m/174598782

Ela Pintar, odbojkarica Nove KBM Branika: ”Zmaga za dvig samozavesti, saj se približuje zaključni turnir MEVZE in končnica državnega prvenstva. Mislim, da smo odigrali dobro tekmo, odpravile smo nekatere pomanjkljivosti, a nas še vedno čaka nekaj dela.”

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details