FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

 Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

ISTANBUL - 23.01.2020-19:00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

MARIBOR - 04.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

MARIBOR - 18.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe GEN-I Volley Nova Gorica.

Fotografija osebe GEN-I Volley Nova Gorica.

Fotografija osebe GEN-I Volley Nova Gorica.

 

 

 

Sezona 2019-2020

Dvorana VŠD Hoče, gledalcev 80, sodnika Seifried Marko, Suljkanović Amir.

Odbojkarice Formule Formis so redni del sezone zaključile z zmago, potem ko so na domačem parketu, s 3:0 (8, 15, 14), premagale Ljutomer.

Formula Formis: Bavdaž 2, Milosavljević, Sešel (L), Ajnihar 4, Ertl 3, Godec 7, Vovk 4, Košenina 10, Džaković 6, Šalamun 8, Štampar 8. Trener: Iztok Kšela.

ŽOK Ljutomer: Petek 5, Kosi 5, Kosi Nika 2, Rosić 2, Kutnjak 10, Makoter 3, Anželj, Rakuša, Hochstatter. Trener: Andrej Tot.

Odbojkarice Formisa so le nekaj ur pred tekmo z ekipo Ljutomera opravile močan trening, kar pa ni vplivalo na razplet tekme. Ko so Rogožanke dobile prvi niz s 25:8, je domači strateg Iztok Kšela odpočil vse nosilke igre. Priložnost so dobile igralke, ki doslej niso veliko igrale, med njimi tudi obe osnovnošolki Žana Godec in Naja Šalamun.

A tudi s pomlajeno ekipo so gostje iz Ljutomera, ki so redni del sezone končale z vsega eno točko, držale korak le prvih nekaj točk, zatem pa tudi po zaslugi dobrega izvajanja začetnih udarcev domačink popustile. Drugi in tretji niz sta si bila domala identična, le s to razliko, da so gostje v zadnjem nizu osvojile še točko manj kot niz poprej.

Iztok Kšela, trener Formule Formis: "Zadnja tekma v rednem delu, je bila tekma, ki smo jo morali odigrati in seveda tudi zmagati. Trenutno smo v napornem ritmu treningov, saj se pripravljamo za končnico. In glede na to, sem s tekmo zadovoljen in pozitivna stvar je bila, da smo lahko dali priložnost igralkam, ki so do sedaj manj igrale. Te so upravičile zaupanje. Sedaj so vse naše misli usmerjene k tekmama s Šempetrom, kjer se bomo poskušali uvrstiti najprej v polfinale, nato pa poskrbeti še za kakšno presenečenje."

Andrej Tot, trener ŽOK Ljutomer: "Že tako smo oslabljeni na sprejemalskih mestih, že na začetku današnje tekme pa smo ostali še brez Nataše Anželj, ki si je zvila gleženj. Primorani smo bili na celotno rošado ekipe, kar nam je še dodatno otežilo, da bi prišli do kakšne lepše igre. Pred nami je še zelena skupina, kjer želimo čim bolje odigrati in na ta način sestaviti jedro ekipo za prihodnjo sezono."

 

Bankirkam osemnajsta pokalna lovorika See more details
Olivera Brulec Kostić pred finalom pokala See more details
Reprezentanca U17 do 3.mesta See more details
U19 srednjeevropske prvakinje See more details