FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Dvorana OŠ Koper, gledalcev 100, sodnika Zajec Rok, Hodžič Sandra.

Odbojkarice Luke Koper so v zadnjem, 18. krogu 1A. DOL, doma izgubile z 0:3 proti odbojkaricam Nove KBM Branik (-21, -13, -15). Mariborčanke so si z novimi tremi točkami ob porazu Kamničank izborile polfinale, Koprčanke se bodo v četrtfinalu srečale s Calcitom.

LUKA KOPER: Đukić 2, Raič 4, Isanović 13, Kušar A., Letnik 1, Jeretič, Dodič, Haupt, Kocet 1, Jovič 2, Pešič, Cvetanovič 10, Simčič (L), Kušar S. (L). Trener Dragan Grmača.

NOVA KBM BRANIK: Mlakar 16, Kaučič, Bračko 5, Bezsonova 17, Najdič 5, Kočar, Sobočan 6, Pintar 13, Lorbek Fijok 1, Dobaj (L), Blagne (L). Trener Samo Miklavc.

V predzadnjem krogu rednega dela prvenstva so Koprčanke v Puconcih igrale brez Marine Cvetanović in Jelene Pešič, danes trener Dragan Grmača še vedno ni mogel računati na poškodovano Pešičevo, zbolela pa je tudi blokerka Lara Dodič. Izkušenejše gostje so začele v standardni postavi, na servis Sare Najdič hitro nizale točke in povedle 5:0. Prvi dve za domače je dosegla Iman Isanović. Koprčanke  so se nekoliko sprostile, zmanjšale naskok gostij, vendar ne za dolgo, pri drugem delnem izidu so Štajerke vodile za 6 točk. Po dveh zaporednih asih Ize Mlakar je domači trener ob rezultatu 20:13 poskusil nalet ustaviti z odmorom, uspešno, znova je bila za domače uspešna Iman Isanović, dvema točkama je dodala še as, razigrala se je tudi kapetanka Marina Cvetanović, z uspešnim napadom, blokom in še enim napadom, so domače prišle do 19:22. Odmoru na zahtevo gostujočega trenerja je sledila točka Mariborčank, ki so prišle do prve zaključne žoge. Vendar so Koprčanke dosegle še dve lepi točki in prvi niz zaključile na 21.

Prvi dve točki drugega niza sta pripadli domačim, do 3:3 sta bili ekipi še poravnani, po treh zaporednih točkah gostij je koprski trener zahteval odmor, 6:9 je bilo za Mariborčanke, ko je na servis prišla Izza Mlakar in svojo ekipo z neubranljivimi začetnimi udarci pripeljala do 13. točke. Tudi v nadaljevanju so gostje pritiskale s servisom, domače pa se po eni od spornih odločitev sodnika niso več pobrale. Niz se je zaključil s 13: 25.

Tudi začetek tretjega niza je krojil slab sprejem domačih, trener Grmača je poskusil z menjavo – Iman Isanović je na sprejemu dobro zamenjala Liza Letnik. Enakovrednejša igra je prinesla tudi nekaj lepih točk Koprčankam, ki pa so v preveliki želji, da bi pokazale še več, naredile tudi veliko napak.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details