FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Mulhouse, Francija, 3. marec, 2019. SAINT-RAPHAËL Var VB je v nedeljo potrdil svoj prvi francoski naslov v zgodovini, potem ko je NANTES VB  klonil s 3:1 (20-25, 25-22, 27-25, 25-10) v  Final Four, ki je potekal v Mulhouseu.

Definitivno je bil vikend poln presenečenj! Dan po zmagi proti trenutnim voditeljem nacionalne lige ASPTT MULHOUSE VB, v polfinalu (3-1), je NANTES VB izgubil velik finale turnirja 1-3 do SAINT-RAPHAËL Var VB, ki je prej izločil SF PARIS Saint-Cloud (3-1). Ekipa iz francoske riviere je osvojila prvi naslov nacionalnega pokala v svoji zgodovini - tri leta po tem, ko je postala francoska državna prvakinja.

Giulio Cesare Bregoli, trener SAINT-RAPHAËL Var VB: »Težko verjamem v to, vendar želim dekletom čestitati za dosedanje delo. Imeli smo zelo zaseden urnik, še posebej, ker smo igrali veliko tekem, vključno s tistimi v pokalu CEV. Na začetku leta smo vedeli, da bo to verjetno tako. Ta večer so dekleta imela odlično tekmo z veliko ekipo. Tretji niz je bil verjetno ključ; malo je ubil noge NANTES VB. Četrti, smo začeli zelo dobro in ga končal v stilu. To je zgodovinski rezultat za klub in v zadnjih šestih letih, ko sem tu, smo dosegli najboljše, kar smo lahko. Še enkrat bi se rad zahvalil dekletom in vsem zaposlenim, ki so se ta teden veliko pripravljali in zelo sem vesel, da lahko klubu ponudim nov pokal. "

Cyril Ong, trener NANTES VB: »To je občutek razočaranja, ki prevladuje; verjetno smo imeli sredstva za zmago v drugem in tretjem nizu, toda v nasprotju z včerajšnjo (soboto) tekmo nismo mogli končati. SAINT-RAPHAËL je izjemno kakovosten glede na servisno-blok-obrambo, s čemer nas je ves čas držal pod pritiskom. Zdaj se moramo v petih dneh vrniti proti SF PARIS Saint Cloud v ligi, zato moramo to izkušnjo uporabiti za boljše nadaljevanje. "

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details