FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Športna dvorana Brinje, gledalcev 60, sodnika Gregor Ortl (Polzela), Iso Adrovič (Kamnik)

ATK Grosuplje: Kukman N. 20, Čotar 16, Bevc 9, Trunkelj 7, Ahlin 7, Čož 5, Koletnik, Kukman I (L), Kobilca (L), Maček, Lenart, Malovrh, Pucelj.

Roto Kema Puconci: Svetanič, Vinkovič, Škraban, Kerbler, Oletič, Vilfan, Pintarič, Šadl, Oletič, Mikl (L), Gjergjek (L)

Za domačo ekipo ATK Grosuplje je bila to prva prvoligaška izkušnja, v katero pa gostiteljice žal niso vstopile v popolni postavi, saj sta zaradi poškodbe manjkali obe nosilki igre, Anja Maček in Helena Mijoč. Vsekakor pa smo bili priča zanimivemu odbojkarskemu obračunu, ki je šel v korist gostujoči ekipi.

Prvi niz so bolje začele gostje, ki so povedle z rezultatom 8:11. Domače igralke so se prebudile v drugem delu niza, ko so po asu Klare Trunkelj prvič prevzele vodstvo pri 18:17. Po še dveh zaporednih točkah Grosupeljčank je trener Puconcev Tin Vrabl vzel polminutni odmor. To pa ni ustavilo domačink, saj so prednost dveh točk držale do konca niza.

V drugem nizu je bila igra še bolj enakovredna. Prvo občutnejšo prednost so si priigrale gostje šele v končnici niza (19:22). Vendar so igralke ATK Grosuplje stopile na plin in izenačile (22:22). Po nekaj izmenjanih točk je niz pripadel gostjam, ki so izid poravnale na 1:1.

Začetek tretjega seta je bil v znamenju ekipe iz Puconcev, saj so skozi celoten niz nadzirale potek igre. Domači trener Krakar je zato dal priložnost igralkam s klopi. Med njimi tudi 12-letni Maši Pucelj, ki velja za eno najbolj nadarjenih slovenskih igralk. Niz je bil končan z rezultatom 17:25.

V četrtem nizu je prevladovala domača ekipa, ki si je nabrala občutnejšo prednost že na začetku (12:6). Ta razlika je nato, zaradi nekaj nekaj neizkušenosti in napak hitro kopnela. V zaključku niza sta bili ekipi poravnani (23:23) in tudi v tem nizu je bila odločnejša ekipa iz Puconcev.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details