FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Ljutomer – Športna dvorana ŠIC Ljutomer, gledalcev 30, sodnika: Oman, Seifried. 

Druga ženska ekipa Calcit Volleyja je uspešno začela zeleno skupino 1. DOL za ženske, saj je na gostovanju v Ljutomeru domačo ekipo premagala s 3:0 (10, 14, 11). Kamničanke bodo v drugem krogu v soboto, 16. marca, v domači športni dvorani gostile ATK Grosuplje.

Ljutomer: Rosić, Makoter, Kutnjak, Petek, Vnuk, Hochstatter, Anželj, V. Kosi, N. Kosi, Rakuša (L). Trener: Andrej Tot.

Calcit Volley: Krašovec, Špoljarič (L), Topič, Šeme, Lužovec, Javornik, Juhant, Gadža, Bošeska, Žužek, Zatković, Somrak, Sitar, Jerala, Gojak (L). Trener: Franci Obolnar.

Kamničanke so v zadnjem krogu rednega dela državnega prvenstva doma izgubile s Pucončankami, tako da so v zeleno skupino vstopile s tremi točkami. Že včeraj so njihove največje konkurentke v boju za drugo mesto, ki še prinaša igranja v 1A. DOL tudi v prihodnji sezoni, Ankarančanke in Pucončanke zmagale v gosteh, kar je pomenilo, da si varovanke Francija Obolnarja v Ljutomeru ne smejo izgubiti niti točke. To jim je brez večjih težav tudi uspelo, saj domačinkam, tako kot pred štirinajstimi dnevi, niso prepustile niti niza.

Da so Kamničanke tekmo v Ljutomeru, navkljub gladki zmagi pred 14 dnevi, niso prišle le na izlet, so potrdile že v prvem nizu, v katerem so z boljšim servisom, dobro igro v napadu in bloku brez težav prihajale do točk. Niz je bil praktično odločen že v prvi polovici, ko so si gostujoče odbojkarice priigrale visoko prednost, na koncu niza pa so domačinkam prepustile le deset točk.

Nekoliko bolj izenačen je bil drugi niz, vendar tudi v njem vprašanje zmagovalk nikoli ni bilo vprašljivo. Gostje so vajeti igre ves čas držale v svojih rokah, še bolj prepričljive pa so bile spet v tretjem nizu. Tudi v njem so prevladovale v vseh elementih odbojkarske igre in tako še tretjič v letošnji sezoni Ljutomerčanke premagale brez izgubljenega niza. S šestimi točkami so še naprej na tretjem mestu zelene skupine, tri več imajo Pucončanke, z 12 pa so na prvem mestu Ankarančanke.

Izjava po tekmi

Franci Obolnar, trener Calcit Volleyja: »Težko je karkoli povedati o tekmi, v kateri domačinkam ni prav veliko uspevalo. V vsakem nizu smo si že na začetku priigrali veliko prednost, ki smo jo nato brez večjih težav ohranili do konca, si pa dekleta zaslužijo pohvale za zrelo igro, kar je dober obet za nadaljevanje v zeleni skupini.«

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details