FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Tekmovanja Evropske odbojkarske zveze; CEV CUP in CEV CHALLENGE CUP se približujeta svojemu vrhunci.Finalne tekme so na sporedu v drugi polovici marca, kjer bomo najprej dobili prvaka v evropskem pokalu in dan kasneje v evropskem challenge pokalu. Med finalisti sta dve ekipi iz Italija in po ena iz Turčije ter Romunije.

V prvem, CEV CUP, je bil slovenski predstavnik Nova KBM Branik, ki je svojo tekmovalno zgodbo zaključila v 16-tini finala tekmovanja.  Z dvema zmagama po 3:0 jih je izločila ekipa Yenisei KRASNOYARSK iz Rusije. Finalista CEV CUP sta ekipi CSM Volei Alba BLAJ in Yamamay e-work BUSTO ARSIZIO. Prva tekma bo v Romuniji; povratna pa v Italiji.

CEV CSM Volei CEV Busto Arsizio

Foto: CEV

V drugem, CEV CHALLENGE CUP, pa smo imeli tri predstavnike: Calcit Volley, Fornula Formis in Gen-I Volley. Iz tekmovanja so prve izpadle odbojkarice Formula Formis, ki so doma sicer zmagalče s 3:1, a so nato bile na gostovanju izločene v zlčatem nizu (15:7). Napredovala je ekipa Vasas Obuda BUDAPEST. Odbojkarice Calcit Volleya so izpadle v 1/4 finalu proti ekipi Saguella Monza; doma s 3:0 na gostovanju pa s 3:1. Največ uspeha pa so imele igralke Gen-I Volley, ki so izpadle v 1/2 proti ekipi Aydin BBSK.  Na domači tekmi so imele zelo aktiven rezultat in zmago na dlani, a se jim v  samih končnicah ni izšlo. Poraz s 2:3 je imel grenak priokus. Na gostovanju pa so bile poražene z 1:3. Finalista tega tekmovanja pa sta Aydin BBSK in Saugella Monza. Prva tekma bo v Izraelu, povratna pa v Italiji.

CEV Aydin BBSK CEV Saguella Monza

Foto: CEV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details