FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

DL-Razporedi 2018/19

Odbojkarice Nova KBM Branik v tej sezoni niso blestele. Najprej jim je spodletelu v pokalnem tekmovanju, kjer jih je premagala ekipa Calcit Volley. Za povrhu pa so minuli vikend morale bankirke na čelu Sama Miklavca v finalu MEVZA pokala priznati premoč ekipi VK UP Olomouc iz Češke. To je bilo očitno dovolj, da Samo Miklavc zapušča klop Nove KBN Branik Maribor.

LightBox Active Image

Foto: CEV (Yenisei KRASNOYARSK vs Nova KBM Branik MARIBOR)

»Predvsem zaradi slabših rezultatov v letošnji sezoni, smo se s trenerjem Samom Miklavcem sporazumno razšli. Samo je zagotovo pustil svoj pečat v tem klubu, navsezadnje je v lanski sezoni osvojil Pokalno lovoriko in državni naslov. To pa ne pomeni, da Samo klub povsem zapušča – v prihodnje se bo namreč posvetil vodenju in pomoči nižjih selekcij,« je danes v krajši izjavi povedal Mitja Koželj, direktor in Nova KBM Branik, ki je dodal: »Trenutno v klubu še ne moremo postreči z imenom naslednika Sama Miklavca, a bo novi trener verjetno znan do konca tedna, saj nimamo veliko časa. Do takrat bo ekipo vodil dosedanji pomočnik Miklavca, Žiga Kos.«

Žiga Kos 2

Foto: Nova KBM Branik; Žiga Kos)

Ekipa Nova KBM Branik se je kot druga ekipa rednega dela državnega prvenstva že uvrstila v polfinale. Letošnja osvežitev lige, Gen-I Volley, je bankirke prehitela za 6 točk in je druga polfinalistka.  Prvi polfinalni tekmi sta na sporedu šele 03.04.2019; kar gre v tem trenutku sicer na roke Štajerskim odbojkaricam. Je pa dejstvo, da njihove nasprotnice, predvsem rena konkurenta za naslov državnega prvaka, Gen-I VOlley in Calcit Kamnik v tem obdobju intenzivno delata. 

 

Znane udeleženke #EuroVolleyU16W See more details
Mariborčanke državne prvakinje See more details
12. mesto za kadetinje U16 v Pordenone See more details
Gen-I Volley združuje regijo in športe See more details