FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Odbojkarice Nova KBM Branik v tej sezoni niso blestele. Najprej jim je spodletelu v pokalnem tekmovanju, kjer jih je premagala ekipa Calcit Volley. Za povrhu pa so minuli vikend morale bankirke na čelu Sama Miklavca v finalu MEVZA pokala priznati premoč ekipi VK UP Olomouc iz Češke. To je bilo očitno dovolj, da Samo Miklavc zapušča klop Nove KBN Branik Maribor.

LightBox Active Image

Foto: CEV (Yenisei KRASNOYARSK vs Nova KBM Branik MARIBOR)

»Predvsem zaradi slabših rezultatov v letošnji sezoni, smo se s trenerjem Samom Miklavcem sporazumno razšli. Samo je zagotovo pustil svoj pečat v tem klubu, navsezadnje je v lanski sezoni osvojil Pokalno lovoriko in državni naslov. To pa ne pomeni, da Samo klub povsem zapušča – v prihodnje se bo namreč posvetil vodenju in pomoči nižjih selekcij,« je danes v krajši izjavi povedal Mitja Koželj, direktor in Nova KBM Branik, ki je dodal: »Trenutno v klubu še ne moremo postreči z imenom naslednika Sama Miklavca, a bo novi trener verjetno znan do konca tedna, saj nimamo veliko časa. Do takrat bo ekipo vodil dosedanji pomočnik Miklavca, Žiga Kos.«

Žiga Kos 2

Foto: Nova KBM Branik; Žiga Kos)

Ekipa Nova KBM Branik se je kot druga ekipa rednega dela državnega prvenstva že uvrstila v polfinale. Letošnja osvežitev lige, Gen-I Volley, je bankirke prehitela za 6 točk in je druga polfinalistka.  Prvi polfinalni tekmi sta na sporedu šele 03.04.2019; kar gre v tem trenutku sicer na roke Štajerskim odbojkaricam. Je pa dejstvo, da njihove nasprotnice, predvsem rena konkurenta za naslov državnega prvaka, Gen-I VOlley in Calcit Kamnik v tem obdobju intenzivno delata. 

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details