FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

18.krogom državnega prvenstva prve ženske lige se je redni del državnega prvenstva zaključil 02.03.2019. O doseženih rezultatih smo poročali v prispevku: http://www.odbojkarica.si/index.php/sl/2-uncategorised/174-goricanke-in-grosupeljcanke-suverene-v-rednem-delu

Lestvica 18.krog

Najboljši ekipi (GEN-I Volley in Nova KBM Branik), ki sta si priborili direktne polfinalne vstopnice za boj za prvaka, bosta morale počivati več kot en mesec; do 03.04.2019, ko se začnejo čertfinalne tekme. Ostale šriti ekipe iz vrha 1A lige (Calcit Volley, SIP Šempeter, Formula Formis in Luka Koper),  pa imajo "to srečo", da bodo počivale "samo" do 23.03.2019, ko se jim začenjo tekme 1/4 finala. Gen-I Volley je svojo zadnjo tekmo odigral v 1/2 finalu pokala Challenge cup v Aydinu 06.03.2019; Nova KLB Branik pa v finalu pokala MEVZA v Olomoucu 09.03.2019.

DP Končnica novo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Zagotovo je dolg premor zelo neprijeten za ekipe, ki na ta način povsem padejo iz svojega običajnega trenažno-tekmovalnega ritma.  Da to niso zgolj skpelanja potrjujejo novice iz dveh vodilnih epik 1A.lige:

Gen I Volley 12.03.: "Po končanem rednem delu državnega prvenstva, ki so ga goriške strele zaključile na prvem mestu, je še dolg, 3-tedenski tekmovalni premor. Prva tekma v končnici državnega prvenstva bo na sporedu šele 3. aprila v gosteh, nato v soboto, 6.aprila v domači dvorani. Kljub temu, da je nekajdnevni premor, ki ga je Vasja Samec Lipicer, po vrnitvi iz Turčije namenil dekletom bil dobrodošel, pa je vsekakor neugoden skoraj enomesečni tekmovalni premor, saj lahko pomeni izgubo tekmovalnega ritma. V izogib temu, Goriške strele do prve polfinalne tekme v aprilu, čakajo vsaj tri pripravljalne tekme. Prva bo na sporedu že to soboto, ko bodo igrale prijateljsko tekmo v Bergamu, konec meseca pa  odhajajo v Monteccio pri Vicenzi. Vsaj eno tekmo pa goriški strateg planira, da bi se odigrala še v domači dvorani". https://genivolley.eu/do-polfinala-se-3-tedni/ 

Calcit Volley 08.03.: "Po porazu v Novi Gorici, s katerim so padle na tretje mesto prvenstvene lestvice po rednem delu državnega prvenstva v 1A. DOL za ženske, bodo odbojkarice Calcit Volleyja morale igrati četrtfinale končnice. Njihov nasprotnik bo Luka Koper, prva tekma bo na sporedu šele 23. marca v Kopru, do takrat pa trener Gregor Rozman načrtuje serijo pripravljalnih tekem. Glede na to, da se bo končnica državnega prvenstva začela šele 23. marca, bodo imele vse ekipe kar precej težav, saj ne bodo v tekmovalni formi. V še težjem položaju bosta obe ekipi, ki sta že uvrščeni v polfinale končnice, saj bosta svojo prvo tekmo odigrali šele 3. aprila. »Ni mi jasno, zakaj imamo po rednem delu tekmovanja tri tedne premora, namesto da bi se igralo na dve zmagi. Na svoj račun bi prišli tudi gledalci, ki jih je bilo na koncu vedno več, večja bi bila tudi zanimivost prvenstva, večja bi bila tudi kakovost. Ampak zdaj je, kar je. Do tekme s Koprčankami, ki ne bodo niti malo naivne, se bomo morali dobro pripraviti. Morali se bomo vrniti na čim višjo raven, predvsem to velja glede pristopa v tekmo, da pa bomo to dosegli, bomo odigrali štiri prijateljske tekme in na ta način skušal ostati v tekmovalnem ritmu. Zavedamo se, da bomo morali že v Kopru pokazati svoj maksimum, kajti popravnega izpita v končnici praktično ni več,« se odgovorne naloge, ki je pred njegovimi varovankami, zaveda Gregor Rozman.  Do tekme v Kopru bodo aktualne pokalne zmagovalke prihodnjo sredo v Ljubljani igrale z madžarsko ekipo UTE iz Budimpešte, v četrtek z Alianso, čez štirinajst dni pa še s Formulo Formisom.

 

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details