FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠIC Ljutomer, gledalcev  60, sodnika: Goznik Smiljan, Valentar Bernard.

V 4. krogu zelene skupine 1. A DOL za ženske - sta se srečali ekipi ŽOK Ljutomer in ATK Grosuplje. Z 0:3 (25:27, 19:25, 15:25) so bile uspešnejše gostje iz Grosuplja.

ŽOK Ljutomer: Barbara Petek 6, Valentina Kosi 6 , Nika Kosi , Lisa Rosić 1, Sara Kutnjak 5 , Kaja Makoter 4, Ana Nedok, Nataša Anželj 6, Maša Vnuk, Tjaša Rakuša. Trener: Andrej Tot

ATK Grosuplje: Ana Koletnik, Ita Lukman, Klara Trunkelj 4, Taja Kobilica, Nika Bevc 10, Naja Kukman 1, Anamarija Ahlin 8, Nika Čotar 11, Manca Lenart, Helena Mijoč 15, Anja Maček. Trener: Krakar Simon

V 4. krogu zelene skupine 1A lige za ženske sta se v Ljutomeru srečali ekipi ŽOK Ljutomer in ATK Grosuplje, prvakinje 1B lige, ki so v Ljutomeru iskale zmago s katero bi se približale 1 A. ligi.  Prvo točko so dosegle domačinke , takoj nato pa tudi gostje. Do rezultata 5:5 , ko je bil set izenačen sta obe ekipi prikazali borbeno igro, z namenom, da si priigrata prednost v prvem setu.   To pa nekako ni uspelo nobeni ekipi, saj sta bili rezultatsko spet izenačeni  pri 8:8.  V nadaljevanju igre pa so pobudo prevzele gostje, ki so povedle z 8:11, ko je domači trener z odmorom poskušal obrniti tok igre v domačo korist. Do preobrata pa ni prišlo, ker so gostje iz Grosuplja igrale na vso moč ter do drugega odmora trenerja Tota, povedle z 10:16 in nato po napaki domače ekipe na servisu še z 11:17.  Po dobrih začetnih udarcih Kaje Makoter so Ljutomerčanke znižale rezultat na 14:18. Do konca seta smo gledali  razburljivo tekmo kjer sta obe ekipi izmenično dosegali točko za točko, razlika pa je bila še vedno v korist gostij. Po dveh točkah Nataše Anželj, so se domačinke pri rezultatu 21:24 približale na tri točke zaostanka. V razburljivem zaključku prvega seta so Ljutomerčanke rezultat znižale na 23:24, ko je gostujoči trener z drugim odmorom poskušal zmagati prvi set. To se je na koncu tudi izšlo, saj je gostujoča ekipa v razburljivi končnici, ko so Ljutomerčanke že imele set žogo, zmagala z rezultatom 25:27.     

V drugem setu so povedle domačinke  z 2:1, gostje pa izenačile na 2:2 in nato povedle z 2:3.  Rezultat je bil po odličnem napadu domačink spet izenačen pri 4:4. Po nekaj napakah domačink, so gostje povedle z 4:7 ter nato še z 7:11. V tem delu smo gledali dobro odbojko na obeh straneh s tem, da so bile gostje uspešnejše v svojih napadalnih akcijah. Po odmoru trenerja Tota se stanje na  igrišču ni bistveno spremenilo saj so gostje še naprej držale nekaj točk naskoka in povedle z 10:14. Po izrazito sporni žogi, ki so jo sodniki dosodili v korist gostij , je malo padla morala domače ekipe, kar so gostje izkoristile ter povedle z 12:20. Ljutomerčanke pa se še niso predale ter so borbeni igri rezultat znižale na 16:21. To pa ni bilo dovolj za preobrat saj so gostje v zaključku zbrale dovolj moči ter set  kjer sta v domači ekipi zaigrali tudi Nika Kosi in Maša Vnuk, kljub dobri igri domačink,  dobile z rezultatom 19:25.   

V tretjem setu je ekipa iz Grosuplja zaigrala na vso moč ter set povedla z rezultatom 1:4. Ljutomerčanke to ni zmedlo ter so rezultat po odličnem bloku izenačile na 4:4 ter kasneje po napadu Barbare Petek povedle z 6:5 in nato po napaki gostij na servisu še z 9:7. Po razburljivi igri , ki sta jo prikazali obe ekipi so gostje po napadu Mijoč Helene povedle z 10:11. Po odmoru domačega trenerja se tok igre ni obrnil v korist domačink saj se je rezultat še naprej gibal v korist gostij, ki so največ po zaslugi Mijočeve, povedle z 11:16, takoj zatem pa z 12:18. Gostje so nato razliko obdržale do konca seta, ker Ljutomerčanke kljub veliki želji, niso  uspele  narediti preobrata. Ekipa iz Grosuplja, ki je bila v zaključku seta boljša, je tako dobila tudi tretji set, in sicer z rezultatom 15:25.  

Anamarija Ahlin, igralka ATK Grosuplje: "V prvem setu smo začele igrati dokaj zaspano, saj se pozna mala utrujenost po tekmi v sredo. Ko smo prišle pa v svojo igro smo, kljub dobri igri domačink, pokazale, da smo kvalitetna ekipa ter tekmo zasluženo zmagale. To nam bo dalo moči, da v nadaljevanju prvenstva poskušamo priti v 1A ligo."  

Kaja Makoter, igralka ŽOK Ljutomer: "Najprej čestitam gostjam na dobri in borbeni igri . Naša ekipa je na trenutke igrala zelo dobro, na žalost pa se nam dogaja da v določenem delu seta popustimo ter dovolimo nasprotniku , da se točkovno oddalji.  Kljub borbeni igri vseh naših punc nam nato te razlike na koncu seta ne uspe znižati zaradi česar izgubimo tekme. Seveda pa je zmaga gostij zaslužena in to ni kaj dodati."  

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details