FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD OŠ Šempeter, gledalcev 600, sodnika Milojevič Mihajlo, Tomec Eva.

Sip Šempeter: Lakovšek 13, Lekše 9, Vrhovnik 14, Forštnarič 11, Božič Mojca 9, Žnidar 9, Praunseis 10, Podbregar 1, Božič Maša, Mazej (L). Trener: Beno BOŽIČ.

Formula Formis: Bavdaž 4, Milosavljević 1, Sešel L, Ajnihar 3, Zdovc Sporer, Šalamun, Pravdič L, Štampar 9, Vovk 9, Košenina 8, Džaković 17. Trener: Iztok Kšela.

Utrinek iz tekme (najdaljša točka): https://www.facebook.com/oksempeter1946/videos/2297704513809532/ 

Na drugi tekmi ¼ finala državnega prvenstva sta se v nabito polni dvorani v Šempetru med seboj pomerila domača ekipa Sip Šempeter in Formula Formis. Šempetranke so imele iz prve tekme minimalno prednost, saj so na gostovanju premagale ekipo Formula Formis z rezultatom 3:2. V nabito polni dvorani v Šempetru so vsi upali, da bodo SIP-ovke še enkrat slavile in se uvrstile v ½ finale. Šempetranke so začele odločneje in z dobrimi servisi Lakovšek in napadom Božič, Vrhovnik in bloku Forštnarič prepričale trenerja gostij v prvi odmor 8:4. Šempetranke so še naprej odlično servirale in po as servisu Vrhovnik povedle 12:5. Po odličnih servisih Košenine in zaključenih napadih Džaković so se gostje približale na 9:12 in domači trener je vzel prvi odmor. Gledali smo izenačeno nadaljevanje,  kjer sta tudi sodnika poskrbela za napetost .. Po odličnem napadu Lakovšek pa so domače ponovno povedle 19: 14 in gostujoči trener je vzel drugi odmor, ter v igro je poslal Milosavljevič.  Po odličnem bloku  Štampar in napaki Božič so se Formis približale na 20:18 in domači trener je vzel drugi odmor. Po napaki v napadu Vrhovnik in bloku Džakovič gostje izenačijo na 20:20. Po napadu Džakovič in dveh odličnih servisih Milosavljević, Formis povede 20:23.  Po odličnem napadu Vovk je prvi niz pripadel Formuli 25:21.

Na začetku drugega niza smo gledali izenačeno tekmo, kjer so domačinke na začetku povedle za dve točki. Po dobrem varanem napadu Božič pa so prvič domačinke povedle za štiri točke 10:6 in gostujoči trener je vzel prvi odmor. Po odličnem servisu Forštnarič domačinke povedejo 11:6 in 12:6. Pri 12:7 je v gostujoči trener v igro ponovno poslal Milosavljević, ki je bila v prvem nizu ključna za zmago. Domačinke so nadaljevale odločno v napadu in po napadu Praunseis povedle 15:8.  Po dveh dobrih servisih Bavdaž so se gostje približale na 11:15. Sledil je še en odlični varan napad Milosavljević in gostje so ponovno bile v igri 12:15. Po napaki Lakovšek v napadu pa je bilo že 13:15. Po odličnem napadu Vrhovnik so domačinke ponovno povedle 17:13 in gostujoči trener je vzel drugi odmor.  Domačinke po napadu z varanjem Žnidar povedejo 22:17.  Po as servis Božič smo videli prvo zaključno žogo za niz za SIP-ovke, ki jo je zaključila kar Mojca Božič z as servisom za 25:18.

Videli smo odličen domači  začetek tretjega niza. Domačinke so po odličnih servisih Božič Mojce in napadih Lakovšek in Žnidar povedle 5:0 in gostujoči trener Kšela je takoj vzel prvi odmor. Sledila je točka za gledalce saj je Praunseis z varanim udarcem povedla Sip-ovke 6:0. Po odličnem napadu Lakovšek domačinke povedejo 9:2. Po blok out napadu Vrhovnik povedejo Šempetranke 11:3 in gostujoči trener je vzel še drugi odmor. Po AS servisu Lakovšek so domačinke povedle že 15:4. Domačinke so v tretjem nizu prevladovale na igrišču predvsem na servisu in igri v polju. Po as servisu Podbregar so Sip-ovke povedle 21:6.  Po odličnih servisih Šalamun in slabšem sprejemu se gostje približajo na 23:11 in domači trener vzame prvi odmor. Domačinke po varanem udarcu Lakovšek dobijo tretji niz s 25:11.

Šempetranke začnejo odločno v četrtem nizu in po dobrih servisih Božič Mojce in zaključenem napadu Lakovšek povedejo 5:1. Gostujoči trener je vzel takoj tudi prvi odmor. Po dobrem napadu Džaković za 4:8 se domačinke vrnejo v igro z blokom Forštnarić za 9:5. Z blokom  gostij in servisom Bavdaž gostje znižajo na 9:11.  Nato pa po točki v napadu Lekše domačinke povedejo 15:10, gostujoči trener vzame še drugi odmor. Po bloku Lekše domačinke povedejo 17:10.  Sledil je padec koncetracije v domači ekipi in gostje so se približale na 13:17, kar  je trenerja Božiča prisilo v prvi odmor. Po dveh odličnih servisih Božič domačinke povedejo že 19:13. V igro je pri rezultati 20:15, pri gostijah vstopila Milosavljević, kar je bil še zadnji poizkus gostujočega trenerja, da bi spremenil potek tekme. Gostje so se še približale na 20:17 in sledil je drugi odmor na zahtevo Božiča. Sledila sta dva odlična servisa Mojce Božič in varani udarec Žnidar za vodstvo z 22:17. Za zaključek tekme je poskrbela Maja Forštnarič, ki je z odličnim blokom zaključila niz pri 25:19. Tako se je slavje v nabito polni dvorani lahko pričelo.

Beno Božič, trener SIP Šempetra: "Zasluženo smo se uvrstili v polfinale in s tem presegli vsa pričakovanja. Puncam bi čestital za zrel nastop, požrtvovalnost in resen pristop na treningih, kar se je poznalo tudi v obeh ¼ finalnih dvobojih. Nasprotnika smo dobro preučili in tako v obeh tekmah vseskozi nadzorovali igro. Jasno je da je zaradi velikega vložka občasno prihajalo do napak, vendar smo na koncu zasluženo zmagali. Zahvalil bi se tudi številčni publiki, ki je pripravilo odlično vzdušje. V klubu pa smo ponovno pokazali, da je v Šempetru odbojka doma in se že veselimo polfinalne tekme z GEN-I volley, kjer bomo lahko šli v tekmo neobremenjeno."

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details