FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

 Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

ISTANBUL - 23.01.2020-19:00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

MARIBOR - 04.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

MARIBOR - 18.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe GEN-I Volley Nova Gorica.

 

Slika lahko vsebuje: 2 osebi, besedilo

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

 

 

Sezona 2019-2020

 Monza (Italija) - Candy Arena MONZA, gledalcev 3.469, sodnika Andreson, Vasko (povzeto po CEV)

Saugella MONZA je v sredo zvečer naredila zgodovinski uspeh z osvojitvijo CEV Volleyball Challenge Cup 2019 - ženski naslov, s katerim je podčrtala svoj prvi nastop na evropskih tekmovanjih. Italijanska ekipa je na drugi tekmi z turško AYDIN ​​BBSK potrebovala dva niza, da bi prevzela krono.  Ekipa je kronala nepozabno noč s 3-1 in domačo zmago. Saugella je šele druga italijanska ekipa, ki je osvojila ženski Challenge Cup, potem ko je Vini Monteschiavo JESI stala na vrhu tega tekmovanja.

 27.03. verovolley1a27.03. verovolley1b

Saugella Monza: Ortolani 12, Adams 9, Hancock 5, Begic 15, Orthmann, Melandri 8, Arcangeli (L), Bonvicini (L), Facchinetti, Devetag 2, Buijs 13, Bianchini 3, Balboni. Trener: Falasca Fernandez.

Aydin BBSK: Martinez 6, Gonzalez Lopez 19, Nikolova 8, Dal 1, Duzceler 2, Martinez 18, Kasapoglu (L), Ozbek 1, Durukan, Turkkan, Alici 1, Ozdemir 3, Akyaldiz 1, Sazlidere (L). Trener: Uysal.

Več o sami tekmi: http://www.verovolley.com/challenge-cup-saugella-monza-la-coppa-tua/

Zaključna točka: https://www.facebook.com/verovolley/videos/422203125205404/

27.03. verovolley2 27.03. verovolley3

27.03. verovolley4 27.03. verovolley5

 Serena Ortolani, zunanja napadalka Saugella MONZA: »Tudi to lovoriko smo si želeli, tako se je izkazalo , da je odlična noč. Nikoli nismo odnehali in igrali vedno z našimi glavami in s srcem. To se je zgodilo na koncu tekmovanja, ki ni bilo lahko. Pravi pristop v kombinaciji s skupinskim delom nam je omogočil, da skupaj s to veliko množico praznujemo prestižen dosežek. Ta zmaga, podobno kot kateri koli drugi uspeh, nam bo dala moč, energije in še večje zaupanje v naše možnosti, saj bomo začeli z igranjem končnice naše nacionalne lige. "

Chiara Arcangeli, libero Saugella MONZA: „Ponosna sem, da sem del tega projekta. Ponosna sem na svojo ekipo: skupino žensk, ki se ljubijo, se zabavajo in so se skozi celo sezono zelo razveselile. Zdaj se bomo osredotočili na preostanek sezone. Zmaga vam pomaga zmagati še več. «
 
Miguel Angel Falasca, glavni trener Saugella MONZA: »Nocoj smo se potrudili, da smo dosegli zastavljeni cilj. Ključ je vedno v povratni tekmi: igrali smo odličen prvi in ​​tretji set, kar sem pričakoval, medtem ko v drugem ni uspel. Najpomembnejša stvar je bila zmaga v CEV pokalu in to smo storili. "

Brayelin Martinez, igralka AYDIN ​​BBSK: »Nocoj je MONZA igrala bolje od nas. Pokala nismo izgubili v prvi tekmi, ampak danes. Na žalost nismo uspeli pokazati najboljše učinkovitosti. Veliko so pritiskali s svojimi servisi. Bili so tudi dobri v bloku in obrambi. Razočarani smo, vendar čestitamo Saugella MONZA. «

 

Bankirkam osemnajsta pokalna lovorika See more details
Olivera Brulec Kostić pred finalom pokala See more details
Reprezentanca U17 do 3.mesta See more details
U19 srednjeevropske prvakinje See more details