FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Monza (Italija) - Candy Arena MONZA, gledalcev 3.469, sodnika Andreson, Vasko (povzeto po CEV)

Saugella MONZA je v sredo zvečer naredila zgodovinski uspeh z osvojitvijo CEV Volleyball Challenge Cup 2019 - ženski naslov, s katerim je podčrtala svoj prvi nastop na evropskih tekmovanjih. Italijanska ekipa je na drugi tekmi z turško AYDIN ​​BBSK potrebovala dva niza, da bi prevzela krono.  Ekipa je kronala nepozabno noč s 3-1 in domačo zmago. Saugella je šele druga italijanska ekipa, ki je osvojila ženski Challenge Cup, potem ko je Vini Monteschiavo JESI stala na vrhu tega tekmovanja.

 27.03. verovolley1a27.03. verovolley1b

Saugella Monza: Ortolani 12, Adams 9, Hancock 5, Begic 15, Orthmann, Melandri 8, Arcangeli (L), Bonvicini (L), Facchinetti, Devetag 2, Buijs 13, Bianchini 3, Balboni. Trener: Falasca Fernandez.

Aydin BBSK: Martinez 6, Gonzalez Lopez 19, Nikolova 8, Dal 1, Duzceler 2, Martinez 18, Kasapoglu (L), Ozbek 1, Durukan, Turkkan, Alici 1, Ozdemir 3, Akyaldiz 1, Sazlidere (L). Trener: Uysal.

Več o sami tekmi: http://www.verovolley.com/challenge-cup-saugella-monza-la-coppa-tua/

Zaključna točka: https://www.facebook.com/verovolley/videos/422203125205404/

27.03. verovolley2 27.03. verovolley3

27.03. verovolley4 27.03. verovolley5

 Serena Ortolani, zunanja napadalka Saugella MONZA: »Tudi to lovoriko smo si želeli, tako se je izkazalo , da je odlična noč. Nikoli nismo odnehali in igrali vedno z našimi glavami in s srcem. To se je zgodilo na koncu tekmovanja, ki ni bilo lahko. Pravi pristop v kombinaciji s skupinskim delom nam je omogočil, da skupaj s to veliko množico praznujemo prestižen dosežek. Ta zmaga, podobno kot kateri koli drugi uspeh, nam bo dala moč, energije in še večje zaupanje v naše možnosti, saj bomo začeli z igranjem končnice naše nacionalne lige. "

Chiara Arcangeli, libero Saugella MONZA: „Ponosna sem, da sem del tega projekta. Ponosna sem na svojo ekipo: skupino žensk, ki se ljubijo, se zabavajo in so se skozi celo sezono zelo razveselile. Zdaj se bomo osredotočili na preostanek sezone. Zmaga vam pomaga zmagati še več. «
 
Miguel Angel Falasca, glavni trener Saugella MONZA: »Nocoj smo se potrudili, da smo dosegli zastavljeni cilj. Ključ je vedno v povratni tekmi: igrali smo odličen prvi in ​​tretji set, kar sem pričakoval, medtem ko v drugem ni uspel. Najpomembnejša stvar je bila zmaga v CEV pokalu in to smo storili. "

Brayelin Martinez, igralka AYDIN ​​BBSK: »Nocoj je MONZA igrala bolje od nas. Pokala nismo izgubili v prvi tekmi, ampak danes. Na žalost nismo uspeli pokazati najboljše učinkovitosti. Veliko so pritiskali s svojimi servisi. Bili so tudi dobri v bloku in obrambi. Razočarani smo, vendar čestitamo Saugella MONZA. «

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details