FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

 Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

ISTANBUL - 23.01.2020-19:00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

MARIBOR - 04.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

MARIBOR - 18.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe GEN-I Volley Nova Gorica.

Fotografija osebe GEN-I Volley Nova Gorica.

Fotografija osebe GEN-I Volley Nova Gorica.

 

 

 

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ M. Štrukelj, N. Gorica, gledalcev 120, sodnika Perčič Dejan, Tomec Eva.

Gen-i volley je prvi finalist letošnjega državnega prvenstva. Novogoričanke so SIP Šempeter še drugič premagale z rezultatom 3:0 ( 20, 17, 23).

GEN-I Volley: T. Blažič ( L ), Kovačić 6, Ferlinc 1, Zbičajnik 2, Zaplotnik, Leban, Velikonja Grbac 11, Kolbl, Blažič, Lipicer Samec 10, Zampedri (L), Grudina 15, Ščuka 15. Trener Vasja Samec Lipicer.

Sip Šempeter: Lakovšek 5, Lekše 2, Vrhovnik 3, Forštnarič 2, Božič Mojca 5, Žnidar 10, Praunseis 5, Podbregar , Rituper, Božič Maša, Doler 2,Mazej (L) Trener: Beno Božič. 

Ekipa Gen-i volley je prvi znan finalist letošnjega državnega prvenstva. SIP Šempeter je še v drugo ugnala z rezultatom 3:0 (20, 17, 23). V uvodnem nizu smo vsaj na začetku videli izenačen boj na obeh straneh. Z dobro igro Velikonje Grbac v bloku ter nekaj uspešnimi napadi je Goričankam uspelo ustvariti 6 točk prednosti. Gostje so razliko hitro izničile in rezultat poravnale na 14. točki. Svoj delež v igri sta ponovno prispevali Velikonja Grbac in Grudina in domačim je še enkrat uspelo ustvariti razliko. Do 20. točke so Šempetranke še sledile tekmicam, a je bila nato Grudina neustavljiva v napadu. Zbičajnikova je niz zaključila z asom.

foto: Tine Strosar

Drugi niz so bolje začele domače igralke, ki so hitro povedle z 8:3. Po zahtevanem odmoru gostujočega trenerja Bena Božiča so gostje zaigrale nekoliko bolje, a neustavljivi sta bili zopet Grudina in Velikonja Grbac, ki se jima je z napadi pridružila še Ščuka. Do 17. točke je gostujoči ekipi še uspelo parirati domačinkam, a so se gostiteljice v nadaljevanju bolj razigrale in niz se je zaključil s 25:17.

Tretji niz je bil najbolj izenačen, na obeh straneh je bilo precej napak v napadu in obrambi. Izmenjavanje točk in vodstva smo spremljali vse do konca niza, oz. vse tja do 23. točke. Z neubranljivim napadom je niz nato zaključila Ščuka.

Vasja Samec Lipicer, trener Gen-i Volley: "Danes se je na tekmi zopet pokazal stres, na tekmi ki je odločala o finalu. Dekleta se niso znala sprostiti, pomagal sem jim, kolikor sem lahko, a ni pomagalo. Sigurno neprimerna tekma za gledalce, ampak zadovoljiva za rezultat. Vesel sem, da gremo v finale."

 

Bankirkam osemnajsta pokalna lovorika See more details
Olivera Brulec Kostić pred finalom pokala See more details
Reprezentanca U17 do 3.mesta See more details
U19 srednjeevropske prvakinje See more details