FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ M. Štrukelj, N. Gorica, gledalcev 120, sodnika Perčič Dejan, Tomec Eva.

Gen-i volley je prvi finalist letošnjega državnega prvenstva. Novogoričanke so SIP Šempeter še drugič premagale z rezultatom 3:0 ( 20, 17, 23).

GEN-I Volley: T. Blažič ( L ), Kovačić 6, Ferlinc 1, Zbičajnik 2, Zaplotnik, Leban, Velikonja Grbac 11, Kolbl, Blažič, Lipicer Samec 10, Zampedri (L), Grudina 15, Ščuka 15. Trener Vasja Samec Lipicer.

Sip Šempeter: Lakovšek 5, Lekše 2, Vrhovnik 3, Forštnarič 2, Božič Mojca 5, Žnidar 10, Praunseis 5, Podbregar , Rituper, Božič Maša, Doler 2,Mazej (L) Trener: Beno Božič. 

Ekipa Gen-i volley je prvi znan finalist letošnjega državnega prvenstva. SIP Šempeter je še v drugo ugnala z rezultatom 3:0 (20, 17, 23). V uvodnem nizu smo vsaj na začetku videli izenačen boj na obeh straneh. Z dobro igro Velikonje Grbac v bloku ter nekaj uspešnimi napadi je Goričankam uspelo ustvariti 6 točk prednosti. Gostje so razliko hitro izničile in rezultat poravnale na 14. točki. Svoj delež v igri sta ponovno prispevali Velikonja Grbac in Grudina in domačim je še enkrat uspelo ustvariti razliko. Do 20. točke so Šempetranke še sledile tekmicam, a je bila nato Grudina neustavljiva v napadu. Zbičajnikova je niz zaključila z asom.

foto: Tine Strosar

Drugi niz so bolje začele domače igralke, ki so hitro povedle z 8:3. Po zahtevanem odmoru gostujočega trenerja Bena Božiča so gostje zaigrale nekoliko bolje, a neustavljivi sta bili zopet Grudina in Velikonja Grbac, ki se jima je z napadi pridružila še Ščuka. Do 17. točke je gostujoči ekipi še uspelo parirati domačinkam, a so se gostiteljice v nadaljevanju bolj razigrale in niz se je zaključil s 25:17.

Tretji niz je bil najbolj izenačen, na obeh straneh je bilo precej napak v napadu in obrambi. Izmenjavanje točk in vodstva smo spremljali vse do konca niza, oz. vse tja do 23. točke. Z neubranljivim napadom je niz nato zaključila Ščuka.

Vasja Samec Lipicer, trener Gen-i Volley: "Danes se je na tekmi zopet pokazal stres, na tekmi ki je odločala o finalu. Dekleta se niso znala sprostiti, pomagal sem jim, kolikor sem lahko, a ni pomagalo. Sigurno neprimerna tekma za gledalce, ampak zadovoljiva za rezultat. Vesel sem, da gremo v finale."

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details