FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Kamnik – Športna dvorana Kamnik, gledalcev 100, sodnika: Atanasov (Kranj), Tomec (Novo mesto).

Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so v osmem krogu zelene skupine 1A. DOL za ženske doma premagale ekipo Roto-Kema Puconci s 3:0 (21, 21, 14).Z zmago so vsaj do jutrišnjega gostovanja ATK Grosuplja v Zrečah, spet na drugem mestu prvenstvene lestvice. 

Calcit Volley: Krašovec 1, Špoljarič 9, Topič, Šeme (L), Lužovec 22, Javornik, Juhant, Gojak, Bošeska, Žužek 6, Zatković 15, Sitar 2, Jerala, Gojak (L). Trener: Franci Obolnar.

Roto-Kema Puconci: Svetanič 9, Kerbler 1, D. Oletič 12, Vilfan 8, Pintarič 1, Šadl, M. Oletič 6, Gjergjek. Trener: Tin Vrabl.

Kamniške princeske so hitro pozabile na zamujeno priložnost v prejšnjem krogu, ko so v Grosuplju po vodstvo z 2:0 v nizih na koncu osvojile le točko, s katero so bile pred nocojšnjim obračunom s Pucončankami na tretjem mestu. Gostje so v Kamnik prišle le z osmimi igralkami, v prvih dveh nizih so še držale korak z domačinkami, ki so v tretjem nizu ob nezaustavljivi Špeli Lužovec prišle do zanesljive zmage. Z njo so spet pred Grosupeljčankami, ki pa imajo tekmo manj.

V uvodnem nizu sta se ekipi do trinajste točke menjavali v vodstvu, z blokom Eve Zatković pa so domačinke prvič na tekmi prišle do treh točk prednosti (16:13). Vendar s tem odpora gostij še niso zlomile, predvsem po zaslugi Diane Oletič, s točko njene sestre Michelle pa so pred vstopom v končnici forme zaostajale le za dve točki (19:21). Z dvema zaporednima točkama Zatkovićeve in Sare Sitar so Kamničanke prišle do štirih točk prednosti (23:19), niz pa je končala Zala Špoljarič.

Še bolj izenačen je bil drugi niz, v katerem je Nuša Svetič z asom izid na 19. točki izenačila, po napaki domače ekipe pa so Pucončanke še zadnjič prišle do vodstva (20:19). Toda že v naslednjem napadu je Špela Lužovec poskrbela za izenačenje, v končnici pa so domačinke s tremi zaporednimi točkami prišle do vodstva z 2:0.

Špela Lužovec, ki je dosegla zadnjo točko v drugem nizu, je v tretjem zablestela v polnem sijaju. Za kamniško sprejemalko gostje niso več našle protiorožja in po šesti njeni zaporedni točki je bila tekma odločena, saj je bilo na semaforju že 16:6 za Calcit Volley. Visoke prednosti domače odbojkarice niso zapravile, s svojo 22-to točko ob 61-odstotni uspešnosti je tekmo končala kdo drug kot Špela Lužovec.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details