FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Zreče - ŠD Zreče, gledalcev 80, sodnika GOZNIK SMILJAN, TOVORNIK MOJCA zapisnik ŽUŽEK URŠA 

V 8. krogu 1. DOL ZELENE SKUPINE za ženske sta se srečali ekipi SWATYCOMET ZREČE in ATK GROSUPLJE. Z2:3 (25-17/, 15:25/, 25:11/,20:25/, 13:15 ) so bile uspešnejše gostje, ki so se veselile pomembne prvenstvene zmage.

Swatycomet Zreče: Rifelj Škerl Tjaša,Kogej Teja, Pec Neža,Lajhar Daša, Skerbinek Eva, Majcen Špela, Vovk Nika, Goršek Neli, Žigon Ana, Škoflek Adela (L), Jakob Janja( )L   Trener: Klokočovnik Boris, Bremec Mitja

ATK Grosuple: Koletnik Hana,KukmanNaja, KukmanIta, Ahlin Anamarija, Čotar Nika,Lenart Manca,Čož Klavdija, mijoč Helena, Maček Anja,Kobilica Taja ( L ).  Trener: Krakar Simon, Pucelj Rok, Slobodnik Matija

Več zbranosti  in mirnih živcev so pokazale gostje, ki so po vodstvu domačink 2:1 dobile oba zadnja niza.

Prvi niz so bolje začele Grosupeljčanke in vodile 7:1 sledi 30 sekundna prekinitev domače klopi. Do konca niza nato gostje niso našle formule, kako ustaviti nalet razigranih domačink, ki so niz gladko dobile s 25:17.

V drugem nizu so imele pobudo gostje ( 6:12, 10:15 ), ki so  manj grešile. Obe ekipi sta navdušili z borbeno igro v obrambi,  pobudo so v končnici  prevzele Grosupeljčanke in si z uspešnimi protinapadi  in dobrimi servisi, zagotovile deset točk naskokain slavile s 15:25.

Začetek tretjega niza je bil v domeni domačink ( 5:0,  10:2 ) , ki  so nizale točke v serijah. Z dobrimi servisi so povsem razorožili nasprotnice in dobile niz 25:11.

Sledi borbena igra obeh ekip z veliko atraktivnih akcij, izenačenih rezultatov in dobrih blokov,borbenost pa je Grosupeljčanke vrnila v igro. Gledalci v ŠD Zreče so bili nato priča še enemu,  petemu nizu,  domačink v zeleni skupini. Obe ekipi so se borile za vsako točko, rahlo točkovno  pobudo pa so imele gostje (9:10,11:13, 12:13, 13:14 ), ki  so 15. točko osvojile s protinapadom in odšle domov z novo zmago.

Boris klokočovnik: » Tekma velikih preobratov in nihanj z obeh strani. Po vodstvu z 2:1 nismo izkoristili priložnosti,  saj smo v končnici  četrtega niza zaigrali premalo hrabro, smo  popustili in omogočili nasprotniku da izenači na 2:2. Dober, borben peti niz  končan na razliko. Zadovoljni smo z osvojeno točko.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details