FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

empeter

calcit I

Luka koper 2.krog

1Bliga 2.krog doma Ljutomer

kranj

Calcit II

 

 

 

Sezona 2019-2020

Zreče - ŠD Zreče, gledalcev 80, sodnika GOZNIK SMILJAN, TOVORNIK MOJCA zapisnik ŽUŽEK URŠA 

V 8. krogu 1. DOL ZELENE SKUPINE za ženske sta se srečali ekipi SWATYCOMET ZREČE in ATK GROSUPLJE. Z2:3 (25-17/, 15:25/, 25:11/,20:25/, 13:15 ) so bile uspešnejše gostje, ki so se veselile pomembne prvenstvene zmage.

Swatycomet Zreče: Rifelj Škerl Tjaša,Kogej Teja, Pec Neža,Lajhar Daša, Skerbinek Eva, Majcen Špela, Vovk Nika, Goršek Neli, Žigon Ana, Škoflek Adela (L), Jakob Janja( )L   Trener: Klokočovnik Boris, Bremec Mitja

ATK Grosuple: Koletnik Hana,KukmanNaja, KukmanIta, Ahlin Anamarija, Čotar Nika,Lenart Manca,Čož Klavdija, mijoč Helena, Maček Anja,Kobilica Taja ( L ).  Trener: Krakar Simon, Pucelj Rok, Slobodnik Matija

Več zbranosti  in mirnih živcev so pokazale gostje, ki so po vodstvu domačink 2:1 dobile oba zadnja niza.

Prvi niz so bolje začele Grosupeljčanke in vodile 7:1 sledi 30 sekundna prekinitev domače klopi. Do konca niza nato gostje niso našle formule, kako ustaviti nalet razigranih domačink, ki so niz gladko dobile s 25:17.

V drugem nizu so imele pobudo gostje ( 6:12, 10:15 ), ki so  manj grešile. Obe ekipi sta navdušili z borbeno igro v obrambi,  pobudo so v končnici  prevzele Grosupeljčanke in si z uspešnimi protinapadi  in dobrimi servisi, zagotovile deset točk naskokain slavile s 15:25.

Začetek tretjega niza je bil v domeni domačink ( 5:0,  10:2 ) , ki  so nizale točke v serijah. Z dobrimi servisi so povsem razorožili nasprotnice in dobile niz 25:11.

Sledi borbena igra obeh ekip z veliko atraktivnih akcij, izenačenih rezultatov in dobrih blokov,borbenost pa je Grosupeljčanke vrnila v igro. Gledalci v ŠD Zreče so bili nato priča še enemu,  petemu nizu,  domačink v zeleni skupini. Obe ekipi so se borile za vsako točko, rahlo točkovno  pobudo pa so imele gostje (9:10,11:13, 12:13, 13:14 ), ki  so 15. točko osvojile s protinapadom in odšle domov z novo zmago.

Boris klokočovnik: » Tekma velikih preobratov in nihanj z obeh strani. Po vodstvu z 2:1 nismo izkoristili priložnosti,  saj smo v končnici  četrtega niza zaigrali premalo hrabro, smo  popustili in omogočili nasprotniku da izenači na 2:2. Dober, borben peti niz  končan na razliko. Zadovoljni smo z osvojeno točko.

Calcitu tudi drugi derbi nove sezone See more details
Državno prvenstvo pred vrati   See more details
Slovenke obtičale v osmini finala EP       See more details
Izjemen uspeh reprezentance U16 See more details