FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 V 8. krogu prvoligaškega tekmovanja za obstanek, so si Ankarančanke z zmago 3:0 (18, 14, 20) proti ekipi Ljutomera, zagotovile prvoligaški status tudi v naslednji tekmovalni sezoni.

Ankaran  Hrvatini: Tozan (L), Krstić 5, Apollonio 1, Pangerc 6, Angelini 1, Medved (L), Pavič 7, Cerovac (kap.) 5, Ćorić 22, Trobec 7, Omerdić, Barut, Trener: Mikša Sebastjan.

Ljutomer: Rosić 1, Makoter (kap.) 6, Petek 7, Vnuk (L), Anželj 7, Nedok, Kosi 3, Rakuša 1; Trener: Tot Andrej.

Pred tekmo so veljale domače igralke za favoritinje, ob tem, da je zmaga prinašala tudi obstanek v prvoligaški druščini. Srečanje so Ankarančanke rutinirano izpeljale po svojih željah in se veselile končne zmage.

Prvi niz je domača ekipa pričela v postavi Angelini, Pavič, Ćorić, Krstić, Trobec, Cerovac in kot prosta igralka Tozan. Do rezultata 9:9 je bila igra enakovredna, z nekaj odličnimi servisi kapetanke Cerovac so nato Ankarančanke povedle 15:10 za mirno nadaljevanje niza. V drugem delu niza je domači trener Mikša v igro poslal mlado podajalko Apollonio in prvič v sezoni napadalko Emino Omerdić, kar pa ni spremenilo poteka igre in domačinke so slavile prvi niz 25:18.

V drugem nizu je pri domačih namesto Angelini pričela Pangerc, ekipa Ljutomera pa je nadaljevala v postavi s pričetka tekme, Rosić, Anželj, Kosi, Makoter, Rakuša, Petek in libero Vnuk. Pričetek niza je zaznamovala rahla poškodba gležnja gostujoče kapetanke Makoter in v igro je vstopila Nedok, kar je tudi morda vplivalo na vodstvo Ankarana 5:1. V nadaljevanju niza so domačinke rutinirano povečevale razliko, tako, da je v nadaljevanju domači trener ponovno v igro poslal podajalko Apollonio in Omerdić. Drugi niz se je zaključil s 25:14 v korist Primork.

Tretji niz je gostujoča ekipa pričela presenetljivo borbeno in do 14. točke sta bila rezultat in tekma izenačena, v nadaljevanju so Ankarančane na servis Pavičeve zbežale na 17:14, kar je bilo, ob še nekaj atraktivnih točkah najučinkovitejše domače igralke, Marine Ćorić, dovolj za zmago s 25:20 v tretjem nizu.

Dva kroga pred koncem lige za obstanek so Ankarančanke zagotovile svojim navijačem, da se bo prvoligaška odbojka gledala v Ankaranu oz. Kopru, kjer se igrajo tekme, tudi v naslednji sezoni.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details