FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

empeter

calcit I

Luka koper 2.krog

1Bliga 2.krog doma Ljutomer

kranj

Calcit II

 

 

 

Sezona 2019-2020

 Dvorana OŠ Stranje, gledalcev 50, sodnika: Klinar, Zajec.

Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so v tekmi devetega kroga zelene skupine 1A. DOL za ženske v dvorani OŠ Stranje izgubile proti ekipi Ankaran Hrvatini z 2:3 (-23, 22, 15, -18, -12).

Calcit Volley: Krašovec 16, Špoljarič 2, Topič, Šeme (L), Lužovec 18, Javornik, Juhant, Gojak, Bošeska, Žužek 5, Zatković 16, Sitar 8, Jerala 9, Gojak (L). Trener: Franci Obolnar.

Ankaran Hrvatini: Tozan (L), Krstić 5, Apollonio, Pangerc 6, Angelini 14, Medved (L), Pavič 12, Cerovac 1, Ćorić 21, Trobec 11, Omerdić, Barut. Trener: Sebastjan Mikša.

Z zmago v zadnjem krogu proti Pucončankam in minimalno zmago Grosupeljčank v Zrečah so kamniške princeske spet prišle do drugega mesta v zeleni skupini, vendar z istim številom točk kot ATK Grosuplje. Po današnji osvojeni točki so Grosupeljčankam sicer pobegnile na drugem mestu, toda ekipa iz Grosuplja bo v soboto igrala z Ljutomerom. V zadnjem krogu čaka Kamničanke gostovanje v Zrečah, v primeru njihove zmage pa bo vse odvisno od tekme med Ankarančankami in Grosupeljčankami.

V prvem nizu so bile večinoma v vodstvu Ankarančanke, ki so vodile s 16:12, pred vstopom v končnico pa so prednost štirih točk tudi ohranile (20:16). Toda na servis Manje Jerale so domačinke izid na 20. točki izenačile, vendar je Marina Čorić poskrbela za tri zaključne žoge, gostje so nato po napaki domače ekipe izkoristile tretjo.

Drugi niz so domače odbojkarice odigrale veliko bolje. Z dvema zaporednima asoma Zale Krašovec so domačinke povedle z 11:6, še bližje izenačenju v nizih so bile po novem asu, tokrat Sare Sitar (19:13). V končnici so se ji Ankarančanke približale na točko zaostanka (22:23), toda Špela Lužovec ni dovolila preobrata.

V tretjem nizu je bila na igrišču le domača ekipa, ki je z boljšim servisom in odličnim napadom po vodstvu z 9:7 povedle z 20:10. Niz je z asom končala Manja Jerala. Toda Ankarančanke se niso sprijaznile s porazom in po zaslugi Line Angelini povedle z 18:12, kar jim je zadoščala za izenačenje v nizih. V izenačenem petem nizu je do odločitve prišlo v sami končnici, za domačo ekipo pa so bili usodni servisi Karin Pavič, ki je z asom tudi končala tekmo.

Calcitu tudi drugi derbi nove sezone See more details
Državno prvenstvo pred vrati   See more details
Slovenke obtičale v osmini finala EP       See more details
Izjemen uspeh reprezentance U16 See more details