FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana Zelena dvorana Puconci, 50 gledalcev, sodnika: Stropnik, Valentar

V 9. krogu zelene skupine 1A. DOL sta se v soboto, 13.04.2019, ob 18. uri, v Zeleni dvorani v Puconcih pomerili domača ekipa Roto-Kema Puconci in gostujoča ekipa Swatycomet Zreče. Po štirih nizih so na koncu z rezultatom 1:3 slavile gostje iz ekipe Swatycomet Zreče.

Roto-Kema Puconci: Nuša Svetanič, Dona Vinkovič 9, Iva Škraban 16, Kristina Kerbler 3, Diana Oletič 8, Ana Vilfan 15, Adela Pintarič 5, Tasia Šadl 5,  Michelle Oletič 4, L Tina Gjergjek.

Swatycomet Zreče: Tjaša Škerlj Rifelj 8, Klaudija Klančnik 1, L Adela Škoflek, Teja Kogej, Eva Skerbinek, Neli Goršek 17, Neža Pec 16, Daša Lajhar, Špela Majcen 8, Nika Vovk 9, Ana Žigon, L Janja Jakob.

Prvi niz so s servisom odprle gostujoče igralke iz ekipe Swatycomet Zreče, ki so v začetku prvega niza tudi povedle. Nato je sledila izmenjava točk, ko so pri rezultatu 17:15 bile v prednosti dveh točk domače igralke. Na koncu prvega niza so gledalci spremljali podaljšano igro do rezultata 28:30, niz so dobile gostje iz ekipe Swatycomet Zreče.

V drugem nizu so pobudo na začetku prevzele Pucončanke, ki so si do rezultata 6:2 priigrale prednost štirih točk. Sledila je nova izmenjava točk, gostje so se približale, a so bile v zaključku niza vseeno bolj zbrane varovanke Tina Vrabla, ki so se veselile zmage s 25:23. 

V tretjem in četrtem nizu je potekala podobna zgodba, ko so gostje od desete točke naprej prevzele pobudo in so si v obeh nizih priigrale po štiri točke naskoka ter obakrat povedle z 12:16. Tretji niz so gostujoče igralke ekipe Swatycomet Zreče dobile z rezultatom 18:25, četrtega pa z 17:25.

Izjavi po tekmi:

Tin Vrabl, trener Roto-Kema Puconci: »Današnja tekma ni odločala o ničemer, ne za njih in ne za nas, je pa za nas vseeno bila zadnja tekma v 1A. DOL pred domačimi gledalci in mi je žal, da naše punce vseeno ne pokažejo volje do zmage in igre. Kar se tiče igre, bi prvi niz lahko dobili. Mislim, da smo naredili štirinajst napak, kar je zelo slabo. Na koncu so priložnost dobile vse igralke, ki skozi sezono večino časa ne igrajo in tu se pač poznajo izkušnje na terenu, ampak še vedno mislim, da je največji problem v motivaciji in volji do igranja.«

Boris Klokočovnik, trener Swatycomet Zreče: »Že z samo uvrstitvijo v to zeleno skupino smo dosegli svoje. V tej skupini nas ni nobena ekipa prvoligašev nadigrala. Sicer imamo tehnične pomanjkljivosti, to je predvsem sprejem servisa, ker na tem nivoju je začetni udarec le malenkost močnejši kot smo ga bili vajeni do zdaj. Zadovoljni smo vsekakor z rezultatom. Pričakoval sem težjo tekmo, dejansko se je potem v ključnih momentih vse obrnilo v našo korist, saj smo dobro blokirali in tudi začetni udarec je bil dokaj siguren in mislim, da je to bil ključ do današnje zmage.«

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details