FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Nova Gorica, 1000 gledalcev, sodnika Novak, Markelj.

Na tretji tekmi finala državnega prvenstva so Novogoričanke pred domačim občinstvom, s 3:1 (21, 21, -24, 19), premagale Novo KBM Branik in tako podaljšale finalni niz. Četrta tekma bo torek, 23. aprila, v Mariboru.

GEN-I Volley: Kovačić, T. Blažič, Ferlinc 10, Zbičajnik, Zaplotnik, Kolbl, P. Blažič 19, Lipicer Samec 10, Zampedri, Grudina 15, Ščuka 19.

Nova KBM Branik: Mlakar 27, Dobaj, Bračko 6, Bezsonova 21, Najdič 3, Kočar 1, Sobočan 5, Pintar 5, Blagne, Lorber Fijok 1.

Ekipa Gen-i volley se je v tekmo podala s takšno odločenostjo, kot smo je bili vajeni v rednem delu prvenstva. Gostiteljice so povedle takoj na začetku in prednosti niso izpustile iz rok vse do konca niza. Trener Novogoričank Vasja Samec Lipicer je na mesto korektorice postavil Lano Ščuka, na sprejem pa Pio Blažič, kar se mu je odlično obrestovalo. Zelo dobro se je odrezala tudi Nuša Ferlinc, ki je zaigrala namesto poškodovane Mirte Velikonja Grbac. Niz je z napadom zaključila kapetanka Tina Lipicer Samec.

V drugem nizu je, vsaj na začetku, domači ekipi malo zašepal sprejem začetnega udarca, a jim je to pomanjkljivost hitro uspelo odpraviti. V bloku in napadu sta se razigrali Tina Grudina in Ferlinčeva, ki sta na krilih skoraj 1000 navijačev večali prednost Gen-i-ja pred Mariborčankami. Gostujoči trener Bruno Najdič je poizkušal z menjavo in je na klop poklical Anastazijo Bezsonovo, ki je imela težave s sprejemom. Niz je tudi tokrat zaključila Lipicerjeva.

Tretji niz je bil na začetku povsem v rokah Gen-i volleya, ki si je z odlično igro in nizom zaporednih točk zagotovil delni izid 8:2. Pri 16. točki je bankirkam, ki so v nadaljevanju dvignile raven igre, uspelo dohiteti gostiteljice in začel se je ogorčen in izredno izenačen boj za zmago. V končnici sta bili prodorni predvsem Iza Mlakar in Bezsonova, napet zaključek pa je na koncu pripadel Mariboru, s 26:24.

V četrtem nizu so na začetku s servisi Mariborčanke zopet prevzele vajeti v svoje roke in oddaljevale domače igralke od mreže. A dekleta Gen-i volleya niso dopustila popolne prevlade tekmic in se vrnila v igro pri 13. točki, ko so gledalci videli novo izenačenje. Na krilih izjemnega vzdušja v dvorani so domačinke niz mirno pripeljale do konca. Točko za zmago je z asom dosegla Ščuka.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details