FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

DL-Razporedi 2018/19

Kamniške princeske bodo v zadnjem krogu zelene skupine 1A. DOL za ženske gostovale v Zrečah. Tekma z ekipo Swatycomet Zreče se bo začela ob 19. uri, ob isti uri pa bo v Kopru na sporedu tudi tekma med ekipama Ankaran Hrvatini in ATK Grosuplje.

V primeru kamniške zmage v Zrečah s 3:0 ali 3:1 in kakršnem koli porazu Grosupeljčank v Kopru, bo drugo mesto v zeleni skupini, s tem pa igranje v 1A. DOL za ženske tudi v prihodnji sezoni pripadlo drugi ekipi Calcit Volleyja.

V letošnji sezoni so Kamničanke že trikrat premagale Ankarančanke, ki so sicer so zadnjega medsebojnega obračuna slavile dvakrat. Po vodstvu z 2:1 v nizih je vse kazalo še na četrto kamniško zmago, s katero bi bile varovanke Francija Obolnarja na pragu končnega drugega mesta. Toda v četrtem in petem nizu so popustile, kar so gostje izkoristile in prišle do zaslužene zmage.

»Športno moramo priznati, da so bile na zadnji tekmi boljše Ankarančanke, ki so prikazale boljšo igro in zasluženo zmagale. Tudi sicer so v zeleni skupini prikazale najboljšo igro in so dokazale, da si zaslužijo obstati med najboljšimi slovenskimi klubi, zato verjamem, da bodo tudi v zadnjem krogu proti Grosupeljčankam prikazale dobro igro. Vsekakor lahko v Kopru pričakujemo kakovostno odbojko in naj zmaga boljši. Upam, da bo to Ankaran Hrvatini, mislim pa, da smo v zeleni skupini prikazale nekaj zelo dobrih tekem « je o zadnjem porazu kamniških odbojkaric dejala njihova blokerka Manja Jerala.

Medtem ko bodo calcitovke navijale za Ankaran Hrvatine, bodo morale same v gosteh premagati Zrečanke. Na tekmi v Kamniku jim je Swatycomet Zreče odvzel točko.

»Zrečanke so zelo borbene, zanje ni izgubljene žoge, zato nas čaka vse prej kot lahka tekma. Tudi zato, ker imajo odlično podporo navijačem in bodo igrale doma. Vsekakor pa si sezono želimo končati z zmago, ali pa bo to dovolj za drugo mesto v zeleni skupini, pa bomo videli po obeh odigranih tekmah,« je o pričakovanjih na zadnji letošnji tekmi v članski konkurenci dejala Manja Jerala, za katero pa sezone še ne bo konec. 

Znane udeleženke #EuroVolleyU16W See more details
Mariborčanke državne prvakinje See more details
12. mesto za kadetinje U16 v Pordenone See more details
Gen-I Volley združuje regijo in športe See more details