FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ A.Ukmar, Koper, gledalcev 90, sodnika , Klinar Nejc in Pevc Anton.

V zadnjem krogu lige za obstanek v prvoligaški konkurenci so igralke Grosuplja zabeležile zmago v Kopru, proti Ankaranu, z 0:3 (-20, -16, -12) in si, tako kot tudi že Ankarančanke v prejšnjih krogih, zagotovile nastopanje v prvoligaškem tekmovanju.

Ankaran  Hrvatini: Tozan (L), Krstić 5, Apollonio 2, Pangerc 1, Angelini, Medved (L), Pavič 5, Cerovac (cap), Ćorić 13, Trobec 8, Omerdić, Barut, Trener: Mikša Sebastjan.

ATK Grosuplje: Koletnik, Kukman I. (L), Tunkelj, Kobilca (L), Bevc, Kukman N., Ahlin (cap) 9, Čotar 6, Lenart 1, Čož 6, Mijoč 12, Maček 15; Trener: Krakar Simon.

Pred tekmo so imele domače igralke že zagotovljene karte za nastopanje v najmočnejši ligi v naslednji sezoni, na drugi strani mreže pa so bile tokrat motivirane gostje iz Grosuplja, ki jim je zmaga prav tako prinašala vstopnico za prvo ligo.

Prvi niz se je pričel z obojestranskim otipavanjem in do 10. točke je bil rezultat izenačen, nato so gostje prestavile v višjo prestavo ter že vodile s 13:23. Ankarančanke so se še uspele približati na 18:23, za kaj več pa ni bilo idej v domačih vrstah in prvi niz se je zaključil z 20:25 za Grosuplje.

Drugi niz sta obe ekipi pričeli v enakih postavah, domače nekoliko premešane, Pangerc, Apollonio, Trobec, Krstić, Ćorić, Pavič in prosta igralka Tozan, gostje pa v svoji najmočnejši postavi Ahlin, Čotar, Lenart, Čož, Mijoč, Maček in libero Kobilca. Pričetek niza je bil obetaven za gostiteljice, saj so prišle do vodstva s 6:4, to pa je bilo tudi vse, kar jim je uspelo. Gostje so prevzelo pobudo ter v nadaljevanju niza in tekme zagospodarile na igrišču, kar je pomenilo zmago v drugem nizu, tokrat s 16:25 in zatem še ponovno gladkih 13:25 v tretjem nizu za Grosuplje.

Za domače igralke bo šel ta poraz hitro v pozabo, kajti glavni cilj je bil dosežen že pred tekmo, igralke iz Grosuplja pa si bodo zmago zapomnile, saj so z njo potrdile uvrstitev v prvoligaško tekmovanje v naslednji sezoni.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details