FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

 Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

ISTANBUL - 23.01.2020-19:00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

MARIBOR - 04.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

MARIBOR - 18.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe GEN-I Volley Nova Gorica.

 

Slika lahko vsebuje: 2 osebi, besedilo

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

 

 

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ A.Ukmar, Koper, gledalcev 90, sodnika , Klinar Nejc in Pevc Anton.

V zadnjem krogu lige za obstanek v prvoligaški konkurenci so igralke Grosuplja zabeležile zmago v Kopru, proti Ankaranu, z 0:3 (-20, -16, -12) in si, tako kot tudi že Ankarančanke v prejšnjih krogih, zagotovile nastopanje v prvoligaškem tekmovanju.

Ankaran  Hrvatini: Tozan (L), Krstić 5, Apollonio 2, Pangerc 1, Angelini, Medved (L), Pavič 5, Cerovac (cap), Ćorić 13, Trobec 8, Omerdić, Barut, Trener: Mikša Sebastjan.

ATK Grosuplje: Koletnik, Kukman I. (L), Tunkelj, Kobilca (L), Bevc, Kukman N., Ahlin (cap) 9, Čotar 6, Lenart 1, Čož 6, Mijoč 12, Maček 15; Trener: Krakar Simon.

Pred tekmo so imele domače igralke že zagotovljene karte za nastopanje v najmočnejši ligi v naslednji sezoni, na drugi strani mreže pa so bile tokrat motivirane gostje iz Grosuplja, ki jim je zmaga prav tako prinašala vstopnico za prvo ligo.

Prvi niz se je pričel z obojestranskim otipavanjem in do 10. točke je bil rezultat izenačen, nato so gostje prestavile v višjo prestavo ter že vodile s 13:23. Ankarančanke so se še uspele približati na 18:23, za kaj več pa ni bilo idej v domačih vrstah in prvi niz se je zaključil z 20:25 za Grosuplje.

Drugi niz sta obe ekipi pričeli v enakih postavah, domače nekoliko premešane, Pangerc, Apollonio, Trobec, Krstić, Ćorić, Pavič in prosta igralka Tozan, gostje pa v svoji najmočnejši postavi Ahlin, Čotar, Lenart, Čož, Mijoč, Maček in libero Kobilca. Pričetek niza je bil obetaven za gostiteljice, saj so prišle do vodstva s 6:4, to pa je bilo tudi vse, kar jim je uspelo. Gostje so prevzelo pobudo ter v nadaljevanju niza in tekme zagospodarile na igrišču, kar je pomenilo zmago v drugem nizu, tokrat s 16:25 in zatem še ponovno gladkih 13:25 v tretjem nizu za Grosuplje.

Za domače igralke bo šel ta poraz hitro v pozabo, kajti glavni cilj je bil dosežen že pred tekmo, igralke iz Grosuplja pa si bodo zmago zapomnile, saj so z njo potrdile uvrstitev v prvoligaško tekmovanje v naslednji sezoni.

Olivera Brulec Kostić pred finalom pokala See more details
Bankirke meljejo nasprotnice See more details
Reprezentanca U17 do 3.mesta See more details
U19 srednjeevropske prvakinje See more details