FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Pokalni derbi v Hočah domačinkam - na obali pa Goričankam

 Danes so odbojkarice zakljčile prvi del 1/4 finalnih tekem pokalnega tekmovanja. V Hočah so bile boljše domačinke Forula Formis, ki so tako Kamničankam vrnile za poraz v prvem krogu državnega prvenstva.Kamničanke so pričele tekmo dobro po zastavljenem planu. Prvi set so dobile priprečljivo 15:25. Tudi drugi set so Calcitovke uspele odločiti v svojo korist s 22:25, a je bil rezultat precej tesnejši. Domačinke so se dvigovale in tesno dobile tretji na rezultatu 25:23. Nalednji set je bil prepričljivejši za domačinke. Z rezultatom 25:19 so se povsem vrnile v tekmo in izenačile na 2:2. Sledil je težak in izenačujoč tretji set, v katerega so več pozitivne energije prenesle domačinke, ki so bile v vzponu. V izjemni končnisi so v podaljšku petega seta bolje odigrale domačinke in set odločile v svojo korist pri 18:16, ter se tako povsem zasluženo veselile zmage na krilih domačih navijačev. 

Za Formula Formis so točke dosegle: Bavdžar 6, Ajnihar 2, Zdovc Sporer 2, Tupikina 9, Vovk 24, Košenina 15 in Džaković 21.

Za Calcit Volley so igrale: Kotnik 9, P. Marušič, Š. Marušič, Mihalinec 5, Pogačar 5, Kostić 27, Janežič (L), Charuk 9, Vukić 7, Kaker 14, Zorman. 

Na drugi pokalni tekmi, primorskem derbiju, pa je v športni dvorani Koper bila uspešnejša gostujoča ekipa iz Nove Gorice. GEN-I Volley je bil prepričljivejši od Koperčank in slavil s 0:3 (22:25, 23:25, 14:25). Tudi v Kopru so gledalci videli izjemna dva seta, v katerih so domačinke pokazale dobro igro, a jim je v končnicah seta zmanjkalo malenkosti, da bi kakšne od njih zaključile v svojo korist.  Tako so tudi Goričanke opravile prvi del naloge v gosteh po svojih načrtih in so tudi one korak bližje k nadaljevanju v pokalnem tekmovanju.

Po prvem delu 1/4 finala pokala imajo tako prednost v zmagah: Nova KBM Branik, Calcit Volley II, Calcit Volley in GEN-I volley. Samo Calcit Volley II bo na povratni tekmi gostoval na primorskem, med tem ko bodo ostali tri ekipe igrale na domačem parketu in bodo imele izdatno prednost za napredovanje v pokalnem tekmovanju. Povratne tekme si planirane 24.11.2018.

1 4 POKAL povratna

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details