FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

empeter

calcit I

Luka koper 2.krog

1Bliga 2.krog doma Ljutomer

kranj

Calcit II

 

 

 

Sezona 2019-2020

 Prihodnji teden se v središču Ljubljane obeta nekaj edinstvenega, drugačnega, spektakularnega. V okviru promocije prihajajočega EuroVolleyja 2019, ki bo od 12. do 26. septembra potekal tudi v Ljubljani, bomo v četrtek, 22. avgusta zvečer, spremljali odbojkarski spektakel.

Pod Ribjo brvjo pri lokalu Makalonca v neposredni bližini Tromostovja bomo z rečnega nabrežja spremljali tekmo med svetovnimi odbojkarskimi zvezdniki, ki bo potekala na plavajočem igrišču sredi Ljubljanice. Igralna površina bo obrobljena s svetlečimi črtami, ki bodo označevale igralno polje, večerna atmosfera pa bo gledalcem dala občutek, da odbojkarje spremljajo, medtem ko se ti premikajo tik nad vodno gladino.

Gre za edin0stveno zasnovo odbojkarskega igrišča, kakršnega doslej še ni bilo. Prepričani smo, da bo dogodek v širšem medijskem prostoru pritegnil veliko zanimanja, tudi zato, ker bodo z nami nekateri nekdanji vrhunski odbojkarji. Na tekmi ambasadorjev se bodo tako na vodni gladini pomerili nekdanji zvezdniki svetovne odbojke Bas Van de Goor (Nizozemska), Guillaume Samica (Francija), Frank Depestele (Belgija) in naš ambasador prvenstva, Tomi Šmuc.

Tekmi evropskih zvezdnikov bo sledila tekma med nekaterimi našimi najboljši

Calcitu tudi drugi derbi nove sezone See more details
Državno prvenstvo pred vrati   See more details
Slovenke obtičale v osmini finala EP       See more details
Izjemen uspeh reprezentance U16 See more details