FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Minulo soboto, se je s prvimi tekmami v 2. ligi vzhod/zahod in 3.ligi zahod,  pričelo državno prvesntvo 2019-2020 za odbojkarice. 1A in 1B liga pričneta v soboto 12.10.2019.

Odbojkarsko sezono so pričele kot prve tiste lige, ki imajo največ ekip v tekmovanju.  V 2.ligi zahod je 12 ekip: OD Krim II, Neptun Kanal, Vital Ljubljana, TPV Volley NM, Gimnazija Šiška, ATK Grosuplje II, Aquawat Žirovnica, Lubnik Škofja Loka, Triglav Kranj, Logatec, Piran in Šentvid-Vital. V prvem krogu so bili uspešni Šentvid-Vital, Gimnazija Šiška, Neptun Kanal, TPV Volley NM, Logatec ter Lubnik Škofja Loka.

V 2.ligi zhod v tej sezoni tekmuje 11.ekip: Korvolley Mislinja, SIP Šempeter II, SVolley, Črna, Nova KBM Branik II, Prevalje, Turbina, ŽOK Sobota, KLS Ljubno, Benedikt in Braslovče. Najuspešnejša je bila v prvem krogu ekipa S Volley; zmagale pa so še ekipe NOva KBM Branik II, SIP Šempeter II, ŽOK Sobota in KLS Ljbno. Ekipa Braslovče je bila prosta.

Tudi v 3.ligi zahod je v tej sezoni 11 ekip: Kostak Elmont, Gen-I Volley II, Bled, TPV Volley NM II, Mladi Jesenice, Ankaran II, Triglav Kranj II, Okna Nagode Logatec, OD Krim III, Luka Koper II in ŽOK Triglav Kranj II. Prve zmage v tej sezoni so vknjižile ekipe Kostak Elmont, Luka Koper II, Ankaran II, Bled in Triglav Kranj II. Ekipa ŽOK Triglav Kranj II je bila prosta v tem krogu.

Naslednjo sobot9o, 12.10.2019 se bo ob 1A in 1B ligi pričelo prvenstvo tudi za ekipe 3.lige vzhod, v kateri je letos 10 ekip: Kostmann*-Sl.Gradec, Celje, Kajuh Šoštanj, Uniforest Prebold, Murania Lendava, VOLLEYBALLjubljana, ŽOK Domžale, Weiler Volley Zreče2, Prevalje II in Mežica.  

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details