FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Na prvi tekmi letošnje ligaške sezone je ekipa GEN-I Volley zanesljivo premagala ekipo Formula Formis, z rezultatom 3:0 (14, 21, 11) ter si tako priborila prve tri točke.

Dvorana OŠ M.Štrukelj, N.Gorica, gledalcev 150, sodnika Adrovič Iso, Milojevič Mihajlo.

GEN-I Volley: Sillah 1, Ferlinc 12, Goršek 2, Velikonja Grbac 10, Spanou 8, Forštnarič, Blažič P. 9, Mikl (L), Kovac 9, Blažič T. (L), Leban, Jovanović 6, Žigon. Trener:  Tilen Kozamernik

Formis: Bavdaž 6, Bauman, Vočanec, Keglevič, Ertl, Zupan (L), Godec 3, Detiček, Gradišnik Klanjšček 6, Pravdič (L), Štampar, Šalamun 8, Halužan Sagadin. Trener: Dušan Jesenko

Goriške strele so na prvi tekmi letošnje sezone, v domači dvorani upravičile vlogo favoritinj in ekipo Formula Formis brez večjih težav odpravile s 3:0 (14, 21, 11). Skozi celotno tekmo smo spremljali prevlado Gen-i volley, trenutek nezbranosti domače ekipe smo lahko videli le v končnici drugega niza.

Že začetek prvega niza so domače igralke hitro povedle ter ustvarile delni izid 8:3, prednost so postopoma večale z dobrimi servisi in blokom, v katerem je bila najboljša Ferlinčeva, ki je skupaj dosegla 5 blokov. Razliko so gostiteljice nato še povečale na 8 točk in z dobro igro v  napadu niz brez težav odigrale do konca ter gostjam dovolile osvojitev 14 točk.

Drugi niz se je začel podobno kot prvi, ko so si Goričanke do drugega delnega izida ponovno priigrale osem točk naskoka (16:8). Pri gostjah se je nekoliko uspela razigrati Naja Šalamun, ki se skupno dosegla osem točk v napadu. Domačinke so gostjam prepustile 21. točk, nato pa so s suverenim servisom Jovanovićeve osvojile tudi 2. niz.

Tretji niz so gostje začele nekoliko bolje, saj so do prvega delnega izida zaostajale le za 3 točke, a vendarle so domače igralke nato potrebovale le 19 minut, da so osvojile še tretji niz in prve tri točke.

Naslednjo soboto Goriške strele čaka derbi v Kamniku, ko bo na sporedu liga MEVZA. 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details