FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Žok Ljutomer.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe OK Luka Koper.

Fotografija osebe OK Prevalje.

 

 

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

 

 

 

 

 

Sezona 2019-2020

 Na prvi tekmi letošnje ligaške sezone je ekipa GEN-I Volley zanesljivo premagala ekipo Formula Formis, z rezultatom 3:0 (14, 21, 11) ter si tako priborila prve tri točke.

Dvorana OŠ M.Štrukelj, N.Gorica, gledalcev 150, sodnika Adrovič Iso, Milojevič Mihajlo.

GEN-I Volley: Sillah 1, Ferlinc 12, Goršek 2, Velikonja Grbac 10, Spanou 8, Forštnarič, Blažič P. 9, Mikl (L), Kovac 9, Blažič T. (L), Leban, Jovanović 6, Žigon. Trener:  Tilen Kozamernik

Formis: Bavdaž 6, Bauman, Vočanec, Keglevič, Ertl, Zupan (L), Godec 3, Detiček, Gradišnik Klanjšček 6, Pravdič (L), Štampar, Šalamun 8, Halužan Sagadin. Trener: Dušan Jesenko

Goriške strele so na prvi tekmi letošnje sezone, v domači dvorani upravičile vlogo favoritinj in ekipo Formula Formis brez večjih težav odpravile s 3:0 (14, 21, 11). Skozi celotno tekmo smo spremljali prevlado Gen-i volley, trenutek nezbranosti domače ekipe smo lahko videli le v končnici drugega niza.

Že začetek prvega niza so domače igralke hitro povedle ter ustvarile delni izid 8:3, prednost so postopoma večale z dobrimi servisi in blokom, v katerem je bila najboljša Ferlinčeva, ki je skupaj dosegla 5 blokov. Razliko so gostiteljice nato še povečale na 8 točk in z dobro igro v  napadu niz brez težav odigrale do konca ter gostjam dovolile osvojitev 14 točk.

Drugi niz se je začel podobno kot prvi, ko so si Goričanke do drugega delnega izida ponovno priigrale osem točk naskoka (16:8). Pri gostjah se je nekoliko uspela razigrati Naja Šalamun, ki se skupno dosegla osem točk v napadu. Domačinke so gostjam prepustile 21. točk, nato pa so s suverenim servisom Jovanovićeve osvojile tudi 2. niz.

Tretji niz so gostje začele nekoliko bolje, saj so do prvega delnega izida zaostajale le za 3 točke, a vendarle so domače igralke nato potrebovale le 19 minut, da so osvojile še tretji niz in prve tri točke.

Naslednjo soboto Goriške strele čaka derbi v Kamniku, ko bo na sporedu liga MEVZA. 

Znani pari četrfinala pokala See more details
Šempetranke gladko do evropske zmage See more details
Ščuka in Pogačar tekmici v Seria A1   See more details
Slovenija v kvalifikacije z Italijo See more details