FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD OŠ Šempeter, gledalcev 120, sodnika  JOVANOVIČ (Ljubljana),  ADROVIČ (Kamnik)

V tekmi drugega kroga 1. A DOL za ženske sta se srečali ekipi SIP Šempeter in Ankaran. Z rezultatom 1:3 (-15, 19, -17, -21) so bile uspešnejše gostje, ki so se veselile prve prvenstvene zmage.

Sip Šempeter: Lakovšek , Lekše, Božič Ma., Božič Mo., Žnidar, Praunseis, Banko, Rituper, Črnila, Mazej  (L) Trener: Beno Božič.

Ankaran: Pangerc, Tozan (L), Valenčič, Apollonio, Angelini, Uršič, Medved (L), Cerovac, Ćorić, Lovšin, Trobec; Trener: Alen Bektaševič.

V tekmi drugega kroga državnega prvenstva so tekmo bolje začele gostje, ki so z odličnimi servisi povedle 0:4. Primorke so nadaljevale odlično in po dveh napadih Čoričeve prišle do 2:6. Domačinke so nadaljevale slabo v napadu in sprejemu, zato je domači trener Božič vzel prvi odmor pri 5:9. Sledila sta še dva slaba sprejema SIP-ovk in tako je domači strateg posegel že po drugem odmoru pri 5:11. Šempetranke so se približale po dobrem napadu in servisu Lakovškove, in sicer na 9:14, sledila je prekinitev na zahtevo Bektaševiča. Po bloku Lekšetove je bilo na semaforju 11:14. Ponovno je sledila napaka na servisu pri domačih in dva odlična servisa Angelini ter napad Sare Valenčič za varno vodstvo gostij z 11:18. Božič je zato poskusil z igralkami iz klopi, ki pa niso prinesle preobrata in gostje so prvi niz dobile s 15:25.

Drugi niz se je začel izenačeno 3:3, nato pa so Šempetranke po dveh zaključenih napadih Lakovškove in bloku Rituperjeve povedle 6:3. Sledila je še napačna postavitev gostij in gostujoči trener je vzel prvi odmor 7:3. Po še eni napaki gostujoče podajalke je v igro pri Ankaranu vstopila druga podajalka, Tara Cerovac. Sledila je napaka v napadu Lekše in dva slaba sprejema domačih po dobrih servisih Trobec, tako so se gostje takoj vrnile v igro na 9:7. V odmor je bil zato prisiljen Božič. Šempetranke so po napadu Žnidar in bloku Črnile ponovno prešle v ospredje (12:8). V nadaljevanju smo gledali izmenjavo točk na obeh straneh in po napaki gostij v napadu so Savinjčanke vodile že z 18:13. Po odličnem napadu Čorič in napaki v napadu Lekše so se Primorke približale na 20:16 in domači trener je vzel drugi odmor. Pri rezultatu 20:17 je Božič iz igre potegnil kapetanko Mojco Božič, vstopila je Maša Božič, ki je takoj prinesla rezultat 21:17. Sledili sta najdaljši dve točki v nizu, ki so ju po varanem udarcu Čorič in napadu Uršič dobile gostje in znižale na 21:19. Pri domačih se je zato v igro vrnila kapetanka Mojca Božič. Sledila sta dva zaključena napada Žnidarjeve, po napaki v napadu Uršičeve so Šempetranke dobile drugi niz s 25:19.

Tretji niz se je ponovno začel izenačeno 4:4, nato pa so sledili odličen napad Čoričeve in dve napaki domačih za vodstvo Ankarana 4:7. Po še eni napaki domačih v napadu je Božič pri 5:8 svoje varovanke poklical na klop. Gostje so nadaljevale odločno na servisu, Šempetranke pa so imele ogromno težav na sprejemu in takoj po še enem zaključenem napadu Valenčičeve je domači strateg nalet skušal prekiniti s še enim odmorom pri 7:12. A v napadu sta bili znova uspešni Valenčičeva in Čoričeva za 9:16. Šempetranke se niso uspele več zbrati in približati, tako so gostje prepričljivo, s 17:25, dobile tretji niz.

Četrti niz so odlično začele SIP-ovke in povedle 4:1, zato je gostujoči trener takoj vzel prvi odmor. Sledila je boljša igra gostij, ki so po napaki domačih in as servisu Valenčičeve izenačile na 4:4. Po še enem as servisu Uršičeve pa so gostje prešle v ospredje za 5:6. Pri izenačenem rezultatu 10:10 smo gledali najdaljšo točko na tekmi, ki pa jo je na koncu zaključila Valenčič za vodstvo gostij z 10:11. Spremljali smo izenačen drugi del niza, ko pa je prišla na servis Nina Praunseis, je sledil as in takoj zatem prekinitev na zahtevo Bektaševiča (16:14). Po dveh napakah domačih v napadu je Božič poizkusil z odmorom pri 16:17. Sledili sta še napačna postavitev domačih in napaka v napadu domačih za vodstvo gostij 16:19.  Gostje so do konca niza odigrale suvereno v napadu in po zaključenem napadu Čoričeve slavile z 21:25 in se zasluženo veselile prve zmage v prvenstvu.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details