FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ Stranje, gledalcev 50, sodnika: Ortl, Hodžič.

Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so v svoji prvi domači tekmi v 1B. DOL za ženske v dvorani OŠ Stranje izgubile proti ekipi G.S.V. Ptuj z 2:3 (12, 19, -18, -24, -13).

Calcit Volley II: Krašovec, Špoljarič (L), Topič, Lužovec, Javornik, Boisa, Povh, Gojak, Zorman, Žužek, Andrejič, Sitar, Gojak (L). Trener: Aljoša Jemec.

G.S.V Ptuj: Horvat, Vinkovič, Kovačec, Škraban, Stavbar, Horvat, Milošič, Fišer, Pignar (L), Sužnik (L). Trenerka: Svetlana Oletić.

V prvem krogu sta obe ekipi slavili v gosteh, na papirju pa so težje delo imele Kamničanke, ki so do zmage prišle v Puconcih, proti ekipi, s katero sta bili še lani v 1A. DOL za ženske, medtem ko so Ptujčanke brez izgubljenega niza slavile v Mozirju. V Stranjah so bile po dveh nizih bližje zmagi domače odbojkarice, toda v tretjem je prišlo do preobrata, v četrtem in petem pa so gostje ohranile bolj mirne živce v končnici.

Domači trener Aljoša Jemec je tekmo začel s postavo, ki je zanesljivo prišla do zmage v Puconcih, kar pomeni, da je bila na podaji Lana Žužek, Živo Javornik, Naja Boisa, Anja Zorman, Sara Sitar, Špela Lužovec in Zala Špoljarič na mestu proste igralke, Svetlana Oletič pa se je odločila za Ano Horvat, Urško Stavbar, Ivo Škraban, Niko Milošič, Dono Vinkovič, Laro Kovačec in Laro Pingar. Z odlično igro na vseh igralnih mestih so domače odbojkarice nadigrale gostje, ki so šele v drugem nizu nekoliko vzpostavile ravnotežje. Zato pa so bile v tretjem gostje tiste, ki so prevladovale. Tudi v četrtem so bile večinoma v vodstvu, na trenutke tudi z visoko prednostjo, v izenačeni končnici pa so bile vendarle bolj zbrane. O zmagovalkah dvoboja je tako odločal tie-break, v katerem so Ptujčanke pobegnile domačinkam, podobno kot v četrtem so jih le-te v končnici ulovile, odločala pa je žoga, ki je za nekaj centimetrov končala v avtu.

»V prvih dveh nizih smo prikazali zelo dobro odbojko, v tretjem je prišlo do manjšega padca, kar niti ni tako presenetljivo, saj je v takšnem ritmu težko odigrati celotno srečanje. Žal pa je bila v nadaljevanju naša reakcija po izgubljenem nizu slaba, saj smo po padcu v tretjem nizu do konca tekme igrali v nekakšnem krču. Na žalost se nismo držali dogovora, se pravi, da bomo agresivni na servisu, ob tem pa je bilo v tem elementu igre preveč napak. Namesto da bi bili servisi nizki in tvegani, so žoge letele v avt, kar je bilo mimo dogovora. Sicer pa ima Ptuj solidno, kompaktno ekipo in če jo želiš premagati, moraš ves čas igrati na visoki ravni. Vseeno pa dekletom nimam česa očitati, borile so se, bomo pa morali na prihodnjih tekmah igrati bolj konstantno in se držati dogovora,« je po tekmi dejal Aljoša Jemec, trener Calcit Volleyja II.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details