FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Žok Ljutomer.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe OK Luka Koper.

Fotografija osebe OK Prevalje.

 

 

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

 

 

 

 

 

Sezona 2019-2020

Članice so danes v domači dvorani odigrale drugi krog druge lige vzhod, v katerem so gladko premagale večne tekmice Šempetranke.

Po zmagi pretekli vikend v Mislinji s 3:0, so naša dekleta v domači dvorani gostile drugo ekipo Šempetra. Gostje v letošnji sezoni drugoligaško tekmovanje igrajo v precej spremenjeni postavi. Šempetranke brez Božičeve, Rituperjeve in Črnilove niso niti v enem trenutku mogle parirati razigranim domačinkam.

Že v prvem setu je bilo jasno, da bodo naša dekleta brez težav osvojila nove točke. Zanesljivi začetni udarci, dobra igra v obrambi in učinkoviti napadi so botrovali temu, da so gostje so osvojile vsega sedem točk. Razmerje moči na igrišču se tudi v drugem in tretjem setu ni spremenilo. Končni rezultat 25:7, 25:5 in 25:10 kaže, da so bile danes Braslovčanke premočan nasprotnik.

V prihodnjem krogu v goste prihaja ekipa Svolley iz Vuzenice.

Pretekli vikend sta prvi turnir v okviru kvalifikacij za prvo ligo odigrali obe kadetski ekipi. Prva ekipa je doma gostila ekipi ŽOK Puconci in ŽOK Ljutomer. Brez težav so naša dekleta dvakrat zmagala. Obe tekmi sta se končali z rezultatom 2:0.

Druga ekipa kadetinj pa je na prvem turnirju zabeležila dva poraza. Naslednji krog kvalifikacij se igra v mesecu novembru.

 

Znani pari četrfinala pokala See more details
Šempetranke gladko do evropske zmage See more details
Ščuka in Pogačar tekmici v Seria A1   See more details
Slovenija v kvalifikacije z Italijo See more details